• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad gamegami
silkroad phbot silkroad kılıçgame

Soru Akademi'deki bufflar ne işe yarar? 40 lvl ve üstü çırak almak ne işe yarar?

miharbiralzoric

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
Mobile Taurus
Selamlar arkadaşlar, ben akademi hakkında bazı şeyleri bilmiyorum ve kendi başıma da anlayamadım. İlk olarak, "Toplanmış Buff" ve "Biikmiş Buff" muhabbeti. Kendime ait 2 çar ile denedim ve hiçbir şey anlamadım. Bir işe yaramadığını da düşünmek istemiyorum çünkü o zaman neden oyunda böyle bir şey mevcut? :D "Toplanmış Buff"ları "Birikmiş Buff"a çevirince, Akademi Master'ına da "Birikmiş Buff"ın bir kısmını yolluyor. Anlamadım ne işe yarıyor?

İkinci olarak da Akademiye 40-60 lvl arasındakileri çırak olarak almak ne işe yarıyor? Oldu ki aldım ve mezun oldu, bir sonucu, etkisi ya da başka bir şey oluyor mu?

Bunlar üzerine baya bi araştırdım ancak bir şey bulamadım. Bilen birisi varsa vaktini ayırıp anlatırsa çok memnun olurum. İyi oyunlar.

@miharbiralzoric Bildiğimiz kadarı ile birikmiş bufflar %5 veya %10 ek exp kazanmanızı sağlıyor belirli bir süre sonrada siliniyor
Çıraklıksa akademi sahibinin mezun ettiği çıraktan aldığı honor puanın %10 kadar kendisi de honor puanı alıyor ama bu çarlar 31 levelde girdiyse akademi sahibinin akademisine mezun olduktan sonra çıraklar bir şey alamıyor.
Honor sistemi ile ilgili yakında detaylı bir konu hazırlayacağım :)

Geri