Selamlar arkadaşlar, ben akademi hakkında bazı şeyleri bilmiyorum ve kendi başıma da anlayamadım. İlk olarak, "Toplanmış Buff" ve "Biikmiş Buff" muhabbeti. Kendime ait 2 çar ile denedim ve hiçbir şey anlamadım. Bir işe yaramadığını da düşünmek istemiyorum çünkü o zaman neden oyunda böyle bir şey mevcut?
"Toplanmış Buff"ları "Birikmiş Buff"a çevirince, Akademi Master'ına da "Birikmiş Buff"ın bir kısmını yolluyor. Anlamadım ne işe yarıyor?
İkinci olarak da Akademiye 40-60 lvl arasındakileri çırak olarak almak ne işe yarıyor? Oldu ki aldım ve mezun oldu, bir sonucu, etkisi ya da başka bir şey oluyor mu?
Bunlar üzerine baya bi araştırdım ancak bir şey bulamadım. Bilen birisi varsa vaktini ayırıp anlatırsa çok memnun olurum. İyi oyunlar.
İkinci olarak da Akademiye 40-60 lvl arasındakileri çırak olarak almak ne işe yarıyor? Oldu ki aldım ve mezun oldu, bir sonucu, etkisi ya da başka bir şey oluyor mu?
Bunlar üzerine baya bi araştırdım ancak bir şey bulamadım. Bilen birisi varsa vaktini ayırıp anlatırsa çok memnun olurum. İyi oyunlar.