• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad gamegami
silkroad phbot silkroad kılıçgame

Soru FELLOW BUG SİSTEMİ HK.

ATASOY

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
İSRO Kratos
Arkadaşlar merhabalar,
Öncelikle kendimden bahsetmek isterim; İsmim Deniz Yaş 32 Bursa'dan aranıza katılıyorum.
ISRO KRATOS sunucusunda oynamaktayım. Nick: DavyJones Guild: UnitedLegacy

( Ek bilgi foruma kayıt olurken sunucular arasında kendisi bulunmamakta :) )

Bilindiği üzere kafaları karıştıran bir fellow durumu söz konusu.

Sizlere konuyu ufaktan bahsetmek isterim;

126 lvl moblarda( örümcek - Violent Inkaboot) lvl kasmaktayım ve fellowum 118 lvl Gold Horn.

Sizlerinde bileceği üzere fellow burada dayanmıyor ve ölüyor.
Charım warrior olması sebebiyle yürüyüş hızı yavaş kalmakta, şehir döngüsünden dönerken çoğu oyuncunun fellowunun dağa bayıra, duvara takıldığını görüyorum.

Bunun bir yöntemi varmıdır? Var ise nedir? Slota gelmemesi gerekmekte, slotta öldüğü için exp kasılamamakta.
Acaba Gold Horn özelinde buglanmama gibi bir durum mu söz konusu? Milletin jaguarı, deve kuşu hep takılıyor. :)

Ek bir bilgi daha 90 günlük Onyx Package alıp taktım doğrumudur?

EK2: Party de bulunan Barda verdim ve komut ile şehir döngüsünden berserk ile gelmesine rağmen dağa, taşa taktıramıyorum. :)

En son çare fellowu deve kuşuna geçireceğim.

Cevap veren veya buraya kadar okuyup sabır eden herkese teşekkürlerimi iletirim.

Saygılarımla.

Deniz ATASOY

Yıldırımdan selamlar slota binerek mi gidiyorsun fellowa çünkü yürüyerek giderken follow takıla biliniyor örneğin hotandan taklamakana giderken town dan çıkış köprü ucuna takılıyor petler bir bug varmıdır hiç duymadım

Yıldırımdan selamlar slota binerek mi gidiyorsun fellowa çünkü yürüyerek giderken follow takıla biliniyor örneğin hotandan taklamakana giderken town dan çıkış köprü ucuna takılıyor petler bir bug varmıdır hiç duymadım
Yıldırım-Demetevler'den merhabalar. :)

Fellowa binmeden gidiyorum, fellowların bu tarz yerlere takılması bir bug oluyor :)
Bende bunu başaramıyorum :) Yaklaşık 1 haftadır farklı kombinasyonları deniyorum.

Yalnız bugün manuel olarak denerken şunu fark ettim, kamera açısı ile fellowa yani arkana bakmadan gittiğin zaman takılıyor gibi.
3-5 denemede bu sonuca vardım.
Fakat oyun client kapalı iken bunu başaramıyor.

Saygılarımla.

isro da oynuyorken istemeden takılırdı sürekli kasılırken yakın zamanda jc planet üzerinden KRATOS yada ocak ayında sw açılırsa başlama niyetim var TRSRO Millet te 2 charım isro ya dönüş yapmak istiyorum.

Beyazıttan selamlar

Arkadaşlar merhabalar,
Öncelikle kendimden bahsetmek isterim; İsmim Deniz Yaş 32 Bursa'dan aranıza katılıyorum.
ISRO KRATOS sunucusunda oynamaktayım. Nick: DavyJones Guild: UnitedLegacy

( Ek bilgi foruma kayıt olurken sunucular arasında kendisi bulunmamakta :) )

Bilindiği üzere kafaları karıştıran bir fellow durumu söz konusu.

Sizlere konuyu ufaktan bahsetmek isterim;

126 lvl moblarda( örümcek - Violent Inkaboot) lvl kasmaktayım ve fellowum 118 lvl Gold Horn.

Sizlerinde bileceği üzere fellow burada dayanmıyor ve ölüyor.
Charım warrior olması sebebiyle yürüyüş hızı yavaş kalmakta, şehir döngüsünden dönerken çoğu oyuncunun fellowunun dağa bayıra, duvara takıldığını görüyorum.

Bunun bir yöntemi varmıdır? Var ise nedir? Slota gelmemesi gerekmekte, slotta öldüğü için exp kasılamamakta.
Acaba Gold Horn özelinde buglanmama gibi bir durum mu söz konusu? Milletin jaguarı, deve kuşu hep takılıyor. :)

Ek bir bilgi daha 90 günlük Onyx Package alıp taktım doğrumudur?

EK2: Party de bulunan Barda verdim ve komut ile şehir döngüsünden berserk ile gelmesine rağmen dağa, taşa taktıramıyorum. :)

En son çare fellowu deve kuşuna geçireceğim.

Cevap veren veya buraya kadar okuyup sabır eden herkese teşekkürlerimi iletirim.

Saygılarımla.

Deniz ATASOY
Selamlar

Kratos sunucu ismini server kısmına ekledim gözden kaçırmışız :)

Foruma hoş geldin yapmanız gereken fellow petin kendine ait pasif skillerini sizlere atmasını sağlamak atacağı anda kaçıp sizden mesafe olarak uzak kalmasını sağlamanız gerekiyor böylece takılıp yanınıza gelmeden kestiğiniz mobtan exp ile kasılabiliyor

Merhaba,
Soruların için bilgim/tecrübem kadar yardımcı olmaya çalışayım.
i) STR buff pet kullanıyorsun, paket olarak genel olarak Peridot kullanılmakta (Onyx INT buff petleri için kullanılıyor) Farkını maliyeti daha düşük olan TR srodaki arkadaşlar belki verebilir tahminimce Peridot 'un Fiziksel absorbesi ve Fiz. Reinforce 'u daha yüksek iken / Onyx pakette de mag def ve atac daha fazladır diye tahmin ediyorum.
ii) Bard hesap ile zerkli olarak falan aynı süreçlerin denemesini bende yaptım, bazı yerlerde özellikle takılmıyor direkt ışınlanıyor örneğin bağdatın en üst katında 3 ve 2. katında pet takılırken merdivenden indikten sonra 1. kat kısımlarda takılmıyor yanına ışınlanıyor, dediğin gibi takılma konusu bug gibi algılıyorum.

Sendeki pet de takılacaktır, @Burak Yoğun 'un dediği gibi pet 'e buff bastır diyip o basarken senin aradaki mesafeyi açman gerekiyor, bu üstte dediğim bağdatın 3.ve 2. katlarında charın köşeyi dönmeden pet 'in 2 buf basmasına göre 3 buf basmasına göre aktif ederek aradaki mesafeyi açmayı deneyebilirsin.

Velhasıl silkle aldığımız paketler süresiz olan itemlara göre daha fazla defance verdiği halde, slotlarda dayanmaması gerçekten çok saçma, Ben slotta verdiği buff 'u alamadıktan sonra niye kahrını çekiyorum ki......
Çevre vurmayan moob seçeceksin, peti koru yapacaksın falan pet de kasılsın dediğinde daha slow slot seçmek gerekiyor karakterin aldığı exp den ferargah etmiş olurum bende çıkmazdayım.
Umut ediyorum ki Pet'ler 121 olduğunda degre'si değiştiğinde slotta dayanacak kıvama geliyordur.

Arkadaşlar merhaba,

Cevap veren, vakit ayıran tüm dostlarım çok sağolun. Sorun çözüldü. :)

İyi günler dilerim.

Geri