silkroad origin mobile türkiye
silkroad origin mobile türkiye right
  • Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad game silkroad phbot silkroad sromobile silkroad kilic

Soru Gold botlara hangi item takılmalı?

mamid

Daimi Üye
Daimi Üye
Merhaba 107 level gold partim var. Attacker charlara damage arttırmak için str int takvisiyesinden dolayı immo set giydirmek mi mantıklı yoksa 12 dg mi? Silah için değil kıyafet ve accler için soruyorum.

Merhaba 107 level gold partim var. Attacker charlara damage arttırmak için str int takvisiyesinden dolayı immo set giydirmek mi mantıklı yoksa 12 dg mi? Silah için değil kıyafet ve accler için soruyorum.
Eğer çarları belirli bir seviyede sabit bırakacaksan 11 degree immortality set iyidir ama yok daha yüksek seviyelere de kasarım diye düşünüyorsan mutlaka 12 degree set silah yapmalı whell atmasan bile stone ile full blue yapmalısın

Eğer çarları belirli bir seviyede sabit bırakacaksan 11 degree immortality set iyidir ama yok daha yüksek seviyelere de kasarım diye düşünüyorsan mutlaka 12 degree set silah yapmalı whell atmasan bile stone ile full blue yapmalısın

Gaplı bıraktım usta charları bu seviyede kalacaklar, immo set tam olunca ekstra 35 str int veriyor değil mi?

Eyvallah usta
Art arda mesaj atıldığı için bir üst mesajınız ile bu mesajınız birleştirildi:

@Burak Yoğun hocam tekrar rahatsız ediyorum kusura bakma da Destruction set de 35 str int veriyor mu?

Birde takılarda da aynı mevzu var mı ekstra str int verme olayı?

Son düzenleme:
Geri