• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad gamegami
silkroad phbot silkroad kılıçgame

Soru İNT BOW COLD Skill Dağılımı nasıl olmalı

CageWolf

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
TRSRO Troya
Aarkadaşlar oyunda yeni sayılırım bi 15 sene önce kısa bir serüvenim oldu. Yardımcı olursanız sevinirim

bende int bow oynuyorum yeni sayılırım bende burdan bakmıştım işine yararsa bakabilirsin.
Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

Anladım okudum biraz faydalı oldu gibi :) yani asında bow nuker oluyor değil mi int bow cold

Senden rica etsem hangis skilleri max ladığını skil skil yazar mısın?

Şu bowun nuker olayına da bi türlü anlam veremiyorum :). Zevk meselesi tabi ama ne bileyim... Bow seviyosan fiziksel vur at okunu, nuker seviyosan al sword-shield yada spear büyü vur.

Şu bowun nuker olayına da bi türlü anlam veremiyorum :). Zevk meselesi tabi ama ne bileyim... Bow seviyosan fiziksel vur at okunu, nuker seviyosan al sword-shield yada spear büyü vur.
Ya bence güzel oluyordur bowun kendi skilleride nuker için kullanışlı gibi görünüyor tabi ilk defa deneyeceğim :)

int bowun şöyle bir artısı var herhalde ben oynuyorum 54 lvli suan ama fire nuke ve light nukeden cok vuran skili var strong bow
Genelde uniqueler için tercih ediliyormuş.

Geri