• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad gamegami
silkroad phbot silkroad kılıçgame

İSRO KARAKTER HARAKET ETMİYOR

Lark_Blue

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
İSRO Kratos
Merhaba arkadaşlar uzun zaman sonra isro tekrar yükledim ve karaktere girer girmez karakterden fellow pet yok oluyor ve ekran donuyor karakter hareket etmiyor hiç bir yere tıklamıyorum oyun donuyor kısaca çıkmak istediğimde de sağ altta "you cannot use skill for 3 seconds due the exiting the game, and you cannot attempt to exit the game for 30 seconds." gibi bir hata veriyor.

Yeni karakter açıp denedim hiç bir sıkıntı yok tüm şehirlere ışınlandım yürüdüm koştum yeni açılan karakterde bir sıkıntı yok.
İlk girdiğim karakterde sıkıntı oluyor.
Oyunu sildim yükledim Phbot ile girdim Phbotsuz girdim hiç bir şey değişmiyor.
Pc donanımları silkroad ı oynatmanın fazlasıyla üstünde donanım kaynaklı bir sorun da olduğunu düşünmüyorum.
İlk girdiğim karakter bugda kaldı bildiğiniz bu tarz bir problem yaşan oldumu ? Aklına bir çözüm gelen var mı?
oyun donduğunda inventory skill sayfası falan açılıyor karakter hareket etmiyor çevremdekiler donuyor npc yanındayım npc açılmıyor.

jcplanet ticket açtım geride dönmediler

Merhaba arkadaşlar uzun zaman sonra isro tekrar yükledim ve karaktere girer girmez karakterden fellow pet yok oluyor ve ekran donuyor karakter hareket etmiyor hiç bir yere tıklamıyorum oyun donuyor kısaca çıkmak istediğimde de sağ altta "you cannot use skill for 3 seconds due the exiting the game, and you cannot attempt to exit the game for 30 seconds." gibi bir hata veriyor.

Yeni karakter açıp denedim hiç bir sıkıntı yok tüm şehirlere ışınlandım yürüdüm koştum yeni açılan karakterde bir sıkıntı yok.
İlk girdiğim karakterde sıkıntı oluyor.
Oyunu sildim yükledim Phbot ile girdim Phbotsuz girdim hiç bir şey değişmiyor.
Pc donanımları silkroad ı oynatmanın fazlasıyla üstünde donanım kaynaklı bir sorun da olduğunu düşünmüyorum.
İlk girdiğim karakter bugda kaldı bildiğiniz bu tarz bir problem yaşan oldumu ? Aklına bir çözüm gelen var mı?
oyun donduğunda inventory skill sayfası falan açılıyor karakter hareket etmiyor çevremdekiler donuyor npc yanındayım npc açılmıyor.

jcplanet ticket açtım geride dönmediler
Merhaba karakterin oyun sistemindeki teknik bir hatadan sebep askıda kalmış gibi görünüyor söylediğin şeyler buna çıkıyor

JC Planet üyeliğinle desteğine ticket at koredeki saate göre çalışıp yazdığınız şeylere öyle dönüş yapıyorlar karakterini hotana çekmelerini talep et düzelecektir destek ekibi karakteri hotana çekmeden düzeltmez bu hata

Geri