• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad gamegami
silkroad phbot silkroad kılıçgame

Soru Japon Sro Oyun Bilgileri Yüklenemedi Hatası

fingolfin19

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Merhabalar,

Japon sroda son zamanlarda oyuna girmek istedğimde aşağıda ekran görüntüsünü paylaştığım hatayı alıyorum. Oyun bilgileri yüklenemedi diyor translate ettiğim zaman. Bilen bilir japon sroya girmek için silkroad masaüstündeki iconuna tıkladığımız zaman sitesine yönlendirip oradan giriş yapmak gerekiyor. Bu hatayı kendilerine yazdığımda bir kaç dk sonra tekrar dene o şekilde çözersin dediler ama 1 haftadır sürekli bu hatayı alıyorum. Bottan da giremiyorum bi kere normal girip güncelleme yapmam lazım. Yardımlarınızı rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.Ekran Alıntısı.PNG

Merhabalar,

Japon sroda son zamanlarda oyuna girmek istedğimde aşağıda ekran görüntüsünü paylaştığım hatayı alıyorum. Oyun bilgileri yüklenemedi diyor translate ettiğim zaman. Bilen bilir japon sroya girmek için silkroad masaüstündeki iconuna tıkladığımız zaman sitesine yönlendirip oradan giriş yapmak gerekiyor. Bu hatayı kendilerine yazdığımda bir kaç dk sonra tekrar dene o şekilde çözersin dediler ama 1 haftadır sürekli bu hatayı alıyorum. Bottan da giremiyorum bi kere normal girip güncelleme yapmam lazım. Yardımlarınızı rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.Ekli dosyayı görüntüle 7625
Merhaba

Oyuna giriş için hangi tarayıcıyı tercih ediyorsun?

pc ye komple format attıp tarayıcıları baştan yükledim inanılmaz saçma bir hata vallahi oyundan soğudum bir hata bitse diğeri başlıyor kaldırıp atacağım artık bu pc'yi cevap için teşekkür ederim.

Geri