Reklam
Sağ Reklam
  • Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad gamegami
silkroad phbot silkroad gpazar silkroad kılıçgame

Uyarı Karakter Alış-Satışlarda Dikkat Etmeniz Gereken Hususlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Burak Yoğun

Administrator
Kurucu
Server
İSRO Brontes
duyuru.png

Merhaba Srolobby Ailesi

Karakter alım-satım işlemi yapmadan önce aşağıdaki durumlara dikkat etmenizi önermekteyiz.

Srolobby olarak aracılık hizmetimiz şu an bulunmamaktadır.
Forum içerisinde herhangi bir üye bir sebeple üyelik veya hesap bilgilerinizi isteyemez.
Bu tarz bir durum oluştuğunda bilgi paylaşımı yapmadan bizlere bilgi aktarmanızı rica ederiz.

Karakter satın alma işlemlerinde karşı taraftaki kişi bilgileri (Ad Soyad, Telefon numarası, Banka hesap bilgileri) eksiksiz olarak talep etmelisiniz.
Karşıdaki kişi ile ilgili herhangi bir şüphe durumunda işlem yapmamanız önerilmektedir. Yapılan işlemler tamamen sizin sorumluluğunuzdadır.

Kişinin ilettiği bilgileri web ortamında veya arama motoru üzerinde aratabilirsiniz.
Daha önce sahtekarlık vb. gibi girişimlerde bulundu ise işlem yapmadan bizlere bilgi iletebilirsiniz.
Alım-Satım işlemi gerçekleştirirken Banka hesabındaki Ad-Soyad ile kişinin Adı ve Soyadının aynı olmasına dikkat etmelisiniz.
Farklı ise karşı tarafa durumu bildirip ona göre işlem yapmalısınız.

Sosyal Medya üzerinden veya Telefon üzerinden iletişime geçtiyseniz mutlaka bilgileri teyit ediniz.
Whatsapp gibi platformlardan işlem sağlamakta iseniz numaranın yurt dışı (rusya, ukrayna) gibi olmadığına dikkat ediniz.
Benim önerim mutlaka Türk numaralarla işlem yapmanız olacaktır.

Kişiyle mutlaka forum üzerinden görüşüp üyeliğin ona ait olup olmadığını teyit edin.
Üye olmadan size direkt irtibat adresiniz ile iletişime geçti ise bundan kaçınılmasını önermekteyim.
Bilgi verme konusunda kaçınıp şüpheli davranıyorsa kesinlikle işlem yapmayınız.

Karakter alım, satış ve takas işlemlerinizde sorumluluk tamamen size aittir, karakter alım, satış veya takas gibi durumlarda dikkat etmenizi rica ederiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri