• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad gamegami
silkroad phbot silkroad kılıçgame

Karakter seçimi hakkında

Karakter seçimi hakkında

• STR BOW

Kullanılan: 0 0.0%
  • WİZARD

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    1
  • Bu anket kapanacak: .

sinoaydo35

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
Mobile Aries
Değerli arkadaşlar abilerim desteğinize ihtiyacım var

Nemrut serverında oynamaya karar verdim yaklaşık 2 hafta önce 1 adet karakter satın aldım 54 Level spear nuker

2 karakter ilerlemek istiyorum fakat 2. karakterime bir türlü karar veremedim oyunda nemrut serverında çin karakterlere pek yer yok fakat bende avrupa karakter hiç oynamadım neredeyse ve çokta sıcak değilim

Daha çok solo birine bağlı olmadan oynamayı seviyorum yoğun iş tempomdan dolayı çok oyuna vakit ayıramıyorum beni üzmeyecek bir build arıyorum lütfen fikrinizi belirtir misiniz.

Str bow
Wizard
İnt bow (int spearim olduğu için pek sıcak bakamıyorum değerlendirilebilir.)

Lütfen konuya cevap vererek deneyimlerinizi benimle paylaşınız şimdiden teşekkür ederim herkese iyi oyunlar

Değerli arkadaşlar abilerim desteğinize ihtiyacım var

Nemrut serverında oynamaya karar verdim yaklaşık 2 hafta önce 1 adet karakter satın aldım 54 Level spear nuker

2 karakter ilerlemek istiyorum fakat 2. karakterime bir türlü karar veremedim oyunda nemrut serverında çin karakterlere pek yer yok fakat bende avrupa karakter hiç oynamadım neredeyse ve çokta sıcak değilim

Daha çok solo birine bağlı olmadan oynamayı seviyorum yoğun iş tempomdan dolayı çok oyuna vakit ayıramıyorum beni üzmeyecek bir build arıyorum lütfen fikrinizi belirtir misiniz.

Str bow
Wizard
İnt bow (int spearim olduğu için pek sıcak bakamıyorum değerlendirilebilir.)

Lütfen konuya cevap vererek deneyimlerinizi benimle paylaşınız şimdiden teşekkür ederim herkese iyi oyunlar
Eğer keyif alarak oynamak istiyorsan 2 build önerebilirim.

STR Bow
Dagger / Bard

Genelde avrupa ırkı için sabit build takılıyor insanlar fakat setini silahını iyi yaptıktan sonra xbow ve dagger aşırı keyif verir

Geri