• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad gamegami
silkroad phbot silkroad kılıçgame

PhBot 31.2.7 Güncellemesi Sonrası Botun donması

HasanKuzey74

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
RSRO Chronos
Merhaba isro oynuyorum. 31.2.7 sürümünü güncelledikten sonra bota giriş yapıyorum bot donuyor yanıt vermesini bekle deyip kapanıyor sonra tekrar başlatıyor ve bu şekilde sürekli devam ediyor 31.2.6 sürümü ile oynamaya devam ediyorum. bu olayın çözümü bilen varsa paylaşabilir mi. Teşekkürler

Merhaba isro oynuyorum. 31.2.7 sürümünü güncelledikten sonra bota giriş yapıyorum bot donuyor yanıt vermesini bekle deyip kapanıyor sonra tekrar başlatıyor ve bu şekilde sürekli devam ediyor 31.2.6 sürümü ile oynamaya devam ediyorum. bu olayın çözümü bilen varsa paylaşabilir mi. Teşekkürler
Merhaba
sisteminde kurulu olması gereken visual c++ packlerin tamamı kurulu mu?

Selam visual c++ hep süklü trsroda sorun yapmıyor sadece isro da sorun var ve bota girdiğimde bu şekilde uyarı veriyor. Trade: database disk image is malformed Unable to execute statement ,, devamında şehir döngüsünü atlayım pot filan almadan slota gidiyor.

Ekli dosyalar

• phbothata1.jpg
    phbothata1.jpg
    100.3 KB · Görüntüleme: 6
Selam visual c++ hep süklü trsroda sorun yapmıyor sadece isro da sorun var ve bota girdiğimde bu şekilde uyarı veriyor. Trade: database disk image is malformed Unable to execute statement ,, devamında şehir döngüsünü atlayım pot filan almadan slota gidiyor.
selamlar bu hata o çar ile ilgili dosyaların bozulduğunu gösteriyor bu karakter veya bozulan her çarınız için o çarlara ait .db3 ve .json dosyalarını silip yeniden oluşturun

Geri