silkroad origin mobile türkiye
silkroad origin mobile türkiye
  • Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad game silkroad phbot silkroad kopazar silkroad sromobile

PhBot açılmıyor (8 Görüntüleyen)

huseyinustundag

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
Merhabalar,

ISro'ya uzun bir süre sonra dönmeye çalışıyorum. PhBot ve Manager bilgisayarda halihazırda yüklüydü. Önce PhBot aboneliğine ek süre aldım sonra da uygulamayı açtım. İlk seferde açıldı ve güncelleme yaptı sonra uygulama kapandı ve bir daha açamadım.

Çift tıkladığımda imleçin yanında yükleniyor yuvarlağı çıkıyor ama uygulama açılmıyor. Dosya konumundan yedekleme için klasörleri kopyaladım, uygulamayı silip yeniden yükledim ama yeni yüklediğimi de açamadım. Kaspersky virüs programının çalışmasını durdurdum yine açamıyorum. Manager'i açıyorum ama Manager'de de client başlatmıyor.

Sorunun ne olduğunu bilen anlayan, yardımcı olabilecek birisi var mı acaba?

Merhabalar,

ISro'ya uzun bir süre sonra dönmeye çalışıyorum. PhBot ve Manager bilgisayarda halihazırda yüklüydü. Önce PhBot aboneliğine ek süre aldım sonra da uygulamayı açtım. İlk seferde açıldı ve güncelleme yaptı sonra uygulama kapandı ve bir daha açamadım.

Çift tıkladığımda imleçin yanında yükleniyor yuvarlağı çıkıyor ama uygulama açılmıyor. Dosya konumundan yedekleme için klasörleri kopyaladım, uygulamayı silip yeniden yükledim ama yeni yüklediğimi de açamadım. Kaspersky virüs programının çalışmasını durdurdum yine açamıyorum. Manager'i açıyorum ama Manager'de de client başlatmıyor.

Sorunun ne olduğunu bilen anlayan, yardımcı olabilecek birisi var mı acaba?
Pc'de kurulu olması gereken c++ packler var önce bunları kur > C++ Pack

sonra sistemi yeniden başlatıp manager için bu ms değerlerini ayarlayıp tekrar dene

ppnlxkv.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri