Ekte de yer aldığı gibi ruSRO ayrı bir şekilde duruyor phBot yapılandırma ayarı'nın içerisinde yok. Bu yüzden phBot'u başlatamıyorum. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim^^ @Burak Yoğun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekteki görseli sildim neden bot id ve şifrenizi herkese açık bir alanda paylaşıyorsunuz?Ekte de yer aldığı gibi ruSRO ayrı bir şekilde duruyor phBot yapılandırma ayarı'nın içerisinde yok. Bu yüzden phBot'u başlatamıyorum. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim^^ @Burak Yoğun
son anda farkettim silmeye çalıştım hemen kusura bakmayınEkteki görseli sildim neden bot id ve şifrenizi herkese açık bir alanda paylaşıyorsunuz?
Her sürümde olduğu isro/trsro gibi önce oyunu bota tanımlamanız lazım tıpkı diğerlerinde yaptınız gibi
Ekteki görseli sildim neden bot id ve şifrenizi herkese açık bir alanda paylaşıyorsunuz?
Her sürümde olduğu isro/trsro gibi önce oyunu bota tanımlamanız lazım tıpkı diğerlerinde yaptınız gibi
Önce boş bir bot açıp oyunun klasörünü bota tanımlayın isro/trsro ile aynı mantıkta çalışıyor
atamayı nasıl yapacağımÖnce boş bir bot açıp oyunun klasörünü bota tanımlayın isro/trsro ile aynı mantıkta çalışıyor
Belki üyeliğinizin kullanıcı sözleşmesi kabul edilmemişte olabilir aktif olarak rsro oynamıyorum
Prensip gereği goldbot yapmayı öğretmiyorum aga bir kaç kurcalamaya çözebileceğin kadar basit şeyler bunlaratamayı nasıl yapacağım![]()