• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad gamegami
silkroad phbot silkroad kılıçgame

Soru PhBot ile Pazar Kurma Hk.

Andromeda

Daimi Üye
Daimi Üye
Merhabalar,

Isro'da 1 tane pazar charım var. Bu karakter ile oyuna girip oto pazarımı kuruyorum ancak return atıp, tekrar login ol demezsem sürekli süresinden yiyor. Return attırırsam da bu sefer ışınlandığı yerde oyuna girip direkt orada pazar kuruyor. Görüyorum başka arkadaşlar potçunun önünde pazar kurabiliyorlar. Burada nasıl bir yol izleniyor acaba ? Return mu atmıyorlar, yoksa bir script mi yazılıyor ?

Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Herkese sağlıklı günler dilerim.

Merhabalar,

Isro'da 1 tane pazar charım var. Bu karakter ile oyuna girip oto pazarımı kuruyorum ancak return atıp, tekrar login ol demezsem sürekli süresinden yiyor. Return attırırsam da bu sefer ışınlandığı yerde oyuna girip direkt orada pazar kuruyor. Görüyorum başka arkadaşlar potçunun önünde pazar kurabiliyorlar. Burada nasıl bir yol izleniyor acaba ? Return mu atmıyorlar, yoksa bir script mi yazılıyor ?

Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Herkese sağlıklı günler dilerim.
kardeşim script çizip koyabilirsin veya
kasılma alanından ayarladığın kordinatı 1'e 1 olarak ayarla kasılma alanı içerisinde oldugu için gidip oraya kuruyor veya dedigim gibi,
script çizip scripti aktifleştir kasılma alanında oraya kurulumunu yapar ve botun içerisinden '' Return/Disconnect seçeneğini ekle 220 dakika bende tabiki herkeste farklı oluyor bazı hesaplar relog buguna girebiliyor benim stall karakterim gidiyor kordinatı ayarlı oldugu yere 220 dk sonra return atıyor disconnect atıp tekrar giriş yapıyor ve gidip stall'ını aynı yere kuruyor ve unutma çarın üzerine return bırak ki tekrar return atabilsin bağlantısını kesmesi için

Geri