• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad gamegami
silkroad phbot silkroad kılıçgame

PHBOT Installer Sorunu

yorukbeyi

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
VSRO Hoang_Kim
Merhaba,

Phbot satın alımı ve redeem işlemini gerçekleştirdim. Download bölümünden setup'u indirdim fakat kurulumu yapamıyorum.
Yönetici olarak çalıştır diyip açtığımda kurulum için gerekli seçim ekranı (Stable, Testing, Manager, Minimap vs. yer aldığı bölüm) açılıyor fakat devamında yüklmee başlamıyor.

Lütfen yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba,

Phbot satın alımı ve redeem işlemini gerçekleştirdim. Download bölümünden setup'u indirdim fakat kurulumu yapamıyorum.
Yönetici olarak çalıştır diyip açtığımda kurulum için gerekli seçim ekranı (Stable, Testing, Manager, Minimap vs. yer aldığı bölüm) açılıyor fakat devamında yüklmee başlamıyor.

Lütfen yardımcı olabilir misiniz?
Setup dosyasındaki Install seçeneğine tıklıyor musunuz?

6kwu5xf.png

Tabiki.

Install ' e tıkladıktan sonra setup otomatik olarak kapanıyor. Install barının üzerindeki kısmın dolması gerekiyor sanırım izlediğim videolara göre fakat yükleme gerçekleşmiyor.

Adsız2.png

Tabiki.

Install ' e tıkladıktan sonra setup otomatik olarak kapanıyor. Install barının üzerindeki kısmın dolması gerekiyor sanırım izlediğim videolara göre fakat yükleme gerçekleşmiyor.
Sanırım pcde eksik yazılım mı mevcut buradan bunları indirip bat dosyası ile kurar mısınız?
Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

Maalesef kurulumları gerçekleştirdim fakat değişiklik olmadı

Geri