• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad gamegami
silkroad phbot silkroad kılıçgame

PhBot - Komut: Muhtemelen sıkıştı - koordinata geri dönüyor

Andromeda

Daimi Üye
Daimi Üye
Merhabalar,

Isro'da kendi kendime takılmak için sekizli bir pt açtım. Oyunu 7 karakter için clientless oynuyorum ancak cleric charın clienti açık. Cleric char şehir döngüsünü tamamlayıp kasma alanına geldikten sonra, kasma alanında duruyor ve phbotu kontrol ettiğimde "Komut: Muhtemelen sıkıştı - koordinata geri dönüyor" diyor. Bu durum yaşandığında botu durdurup tekrar başlattığım zaman sorun yaşanmıyor. Karakterler takılabilecekleri bir yerde değiller taklamakan çöl niya sniper'lardalar. Nedenini bulamadım.

Benzer bir durum yaşayan bir arkadaş varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

Herkese iyi forumlar dilerim.

Not: Forum kodlarında sanırım white space için bir uygulama yapılmış. Bundan ötürü boşluk bırakıp silince bütün boşlukları siliyor. Sadece bilgilendirme 😂

1704577413704.png
1704577490464.png

dümdüz yer etrafta taş toprak bina ağaç hiç bir şey yok
Şehir döngüsünde filan hiç sorun yok. Gidip dolaşıp alacağını alıp kasma yerine kadar geliyor. Koordinatlarda -123456,123456 ise tam bu noktaya gelince buff'ları basacağı anda "Komut: Muhtemelen sıkıştı - koordinata geri dönüyor" diyor. Aslında sıkışma vs yok. Sıkışma tiklerini de kaldırdım ama bazen yine yapıyor. Botu ben manager üzerinden durdur başlat yapana kadar bekliyor öylece. Tekrar başlat deyince düzeliyor tamamen. Hiç bir sıkışma vs sorunu olmuyor. Relog olup tekrar girdiğinde yine aynı yerde aynı hatayı veriyor ama.....
Kasılma alanı ayarlarında ilgili kaydı silip tekrar kaydettim ama sorun çözülmedi...
Takılma ayarlarını kaldırdım yine de tekrar ediyor.
Aynı charın phbot'u çoğu zaman "Veri yükleme durumu: 100%" de de takılı kalıyor. Buna da çözüm bualamadım. Mecburen pc yi restart ediyorum düzelmesi için :(
"[12:28:36] Komut: Muhtemelen sıkıştı - koordinata geri dönüyor
[12:28:36] Komut: 140, 1445 Hareket ediyor"
Benim bota bıraktığım konumu da yazayım aydınlanırız belki. "-305,2525"
Bu noktadan geriye doğru gelmeye çalışa çalışa 140,1445 e gelmiş. Her 5 saniyede bir geri gelmeyi deniyor. Ben botu durdur başlat dediğim zamandüzeliyor ama.... Bu cidden can sıkıcı olmaya başladı. Sabaha kadar clerichiç bir şey yapmadığından diğer karakterler yatalak olmuşlar.
Bir bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim gerçekten...
phbot sürümü v27.4.9 @Burak Yoğun

dümdüz yer etrafta taş toprak bina ağaç hiç bir şey yok
Şehir döngüsünde filan hiç sorun yok. Gidip dolaşıp alacağını alıp kasma yerine kadar geliyor. Koordinatlarda -123456,123456 ise tam bu noktaya gelince buff'ları basacağı anda "Komut: Muhtemelen sıkıştı - koordinata geri dönüyor" diyor. Aslında sıkışma vs yok. Sıkışma tiklerini de kaldırdım ama bazen yine yapıyor. Botu ben manager üzerinden durdur başlat yapana kadar bekliyor öylece. Tekrar başlat deyince düzeliyor tamamen. Hiç bir sıkışma vs sorunu olmuyor. Relog olup tekrar girdiğinde yine aynı yerde aynı hatayı veriyor ama.....
Kasılma alanı ayarlarında ilgili kaydı silip tekrar kaydettim ama sorun çözülmedi...
Takılma ayarlarını kaldırdım yine de tekrar ediyor.
Aynı charın phbot'u çoğu zaman "Veri yükleme durumu: 100%" de de takılı kalıyor. Buna da çözüm bualamadım. Mecburen pc yi restart ediyorum düzelmesi için :(
"[12:28:36] Komut: Muhtemelen sıkıştı - koordinata geri dönüyor
[12:28:36] Komut: 140, 1445 Hareket ediyor"
Benim bota bıraktığım konumu da yazayım aydınlanırız belki. "-305,2525"
Bu noktadan geriye doğru gelmeye çalışa çalışa 140,1445 e gelmiş. Her 5 saniyede bir geri gelmeyi deniyor. Ben botu durdur başlat dediğim zamandüzeliyor ama.... Bu cidden can sıkıcı olmaya başladı. Sabaha kadar clerichiç bir şey yapmadığından diğer karakterler yatalak olmuşlar.
Bir bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim gerçekten...
phbot sürümü v27.4.9 @Burak Yoğun
Öncelikle botunu buradan güncelle;
Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

Ardından botun kurulu olduğu alandaki navmeshini silip bunu indirip navmeshini de güncelle;
Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

Bunları deneyip geri dönüş yap

Deniyorum, login olunca buradan geri bildirim yaparım hocam.

Birde seni bulmuşken 2 soru daha sorabilir miyim hocam ?
1- Malum isro da sunucuların bekleme listesi dolu oluyor. Burada deneme yaparken sorun yaşıyordum diye manager'daki şurayı tiklemiştim. Bu tiklediğim yerden sonra sorun yaşamadım. Ama bir uyarı veriyor. Burada bahsettiği bağlantı kesilmesinden kasıt nedir hocam.
Uyarı
Bu seçeneğin etkinleştirilmesi, Yöneticinin bağlantı kesildiğinde botu yeniden başlatmasını engeller.

1704646256162.png

2-Bahsettiğim gibi bazı karakterlerde client'i açık oynuyorum oyunu. Bot süresi dolunca relog olurken client'ti tekrar açmaya çalıştığında aşağıdaki gibi bir hata alıyor. Ben müdahale etmezsem bot öylece bu hata ile kalıyor. Bunun nedeni nedir hocam ? Varsa çözümü nedir ?
1704646081491.png

Bu hata kutucuğunu onayladığımda 2 3 kere daha aynı hatayı veriyor sonra oyun açılıyor.
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler hocam. @Burak Yoğun

Deniyorum, login olunca buradan geri bildirim yaparım hocam.

Birde seni bulmuşken 2 soru daha sorabilir miyim hocam ?
1- Malum isro da sunucuların bekleme listesi dolu oluyor. Burada deneme yaparken sorun yaşıyordum diye manager'daki şurayı tiklemiştim. Bu tiklediğim yerden sonra sorun yaşamadım. Ama bir uyarı veriyor. Burada bahsettiği bağlantı kesilmesinden kasıt nedir hocam.
Uyarı
Bu seçeneğin etkinleştirilmesi, Yöneticinin bağlantı kesildiğinde botu yeniden başlatmasını engeller.

Ekli dosyayı görüntüle 5098

2-Bahsettiğim gibi bazı karakterlerde client'i açık oynuyorum oyunu. Bot süresi dolunca relog olurken client'ti tekrar açmaya çalıştığında aşağıdaki gibi bir hata alıyor. Ben müdahale etmezsem bot öylece bu hata ile kalıyor. Bunun nedeni nedir hocam ? Varsa çözümü nedir ?
Ekli dosyayı görüntüle 5097

Bu hata kutucuğunu onayladığımda 2 3 kere daha aynı hatayı veriyor sonra oyun açılıyor.
Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler hocam. @Burak Yoğun
1- Sanırım bilgisayarın yeniden başladığında botu açmasını engeller demek istiyor.
2- Bu client kaynaklı bir hata bazen 1 trsro clienti 1 isro clienti açıkken bile yapıyor birbirlerini engelliyorlar sanırım oyun kaynaklı olduğu için oyun ekibinin kontrol edip düzeltmesi gereken bir şey

Anladım hocam, bende 2 tane isro clienti açık herhalde ikisi birbiri ile çakışıyor öyleyse... Teşekkür ederim tekrardan. Login olduktan sonra ilk sorunum devam edip etmediği ile ilgili buradna güncelleme geçeceğim.

Yardımların için çok teşekkürler <3

Anladım hocam, bende 2 tane isro clienti açık herhalde ikisi birbiri ile çakışıyor öyleyse... Teşekkür ederim tekrardan. Login olduktan sonra ilk sorunum devam edip etmediği ile ilgili buradna güncelleme geçeceğim.

Yardımların için çok teşekkürler <3
Rica ederim ek olarak şey sorayım her iki üyeliğinde aynı üyelik altyapısında mı?
Mesela birisi joymax ise diğerininde joymax olması gerekir eğer joymax ve jc planet ise oda bozuyor clienti

Rica ederim ek olarak şey sorayım her iki üyeliğinde aynı üyelik altyapısında mı?
Mesela birisi joymax ise diğerininde joymax olması gerekir eğer joymax ve jc planet ise oda bozuyor clienti
Selamlar,

sıkıştı komutu ile ilgili hata tekrar etmedi, o şuan için düzelmiş gözüküyor. Çok teşekkür ederim <3

9 karakter oyunda 9 u da jc planet bugün bir trsro da karakterde oyuna soktum ama bundan öncede tekrar ediyordu bu client hatası

Geri