phbotta durup dururken pet toplamayı durdurdu sebebi nedir, başına gelen varmı ayarlar aynı şekilde değişen birşey yok :S
şimdi farkettim karakterde toplamıyor
şimdi farkettim karakterde toplamıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet, birde diğer oyuncuların eşyalarını topla tıklı olunca bana düşen eşyaları bir müddet sonra topluyor boşa düşünce yani, çok saçma bir durum o yüzden sordum başına gelen varmı diye. charda yaptığım tek değişiklik eline sun koymak oldu alakası varmıdır bilemem.Bu ayarlar yapılımı kontrol eder misiniz
![]()
Ayarladıktan sonra güncelle diyor musun filtreye?benim tam tersi bir problemim var petin awaken veya stone toplamamasını istiyorum ama phbot ne kadar toplama desemde pet toplamaya devam ediyor bunun nasıl bir ayarı olabilir?
Evet ayarladığınız gibi almaması gerekiyoryok demiyordum dedikten sonra şehre dön diyor şehre döndükten sonra bu iş olacak sanırım değil mi?
Mobları kesince düşen alchemy materyalleri toplaması gerekiyor ek olarak stoneleri de bu kategoriye dahil etmiş olabilirler tam olarak bilmiyorumşu petin kendi ayarlarında olan material bölümü tam olarak neyi kapsıyor birde bilginiz var mı? cevap içinde çok teşekkür ederim.