Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi eklentiyi hangi oyunda kullanmaya çalışıyorsunuzPHbot klasöründe plugins kısmına pluginleri atıp yeniden yükle dememe rağmen pluginler bota gelmiyor silip tekrar kurdum botu ancak düzelmedi bunun çözümü nedir ?
tamam fakat hangi oyuna isro mu trsro mu?Oto fgw ve boi yüklemeye çalışıyordum
TRsro sadece bu pluginler degil hiç bi plugini yükleyemiyorum klasörün içine atmama ragmen yeniden yükle dedigimde gelmiyor bota bir süredir oynamıyorm oyunu geri döndümde acaba birşeyler falan mı degişti ?tamam fakat hangi oyuna isro mu trsro mu?
Belki bot klasöründeki python38'in bozuktur veya çalışmasını bir şey engelliyor olabilir trsroda her plugin çalışmaz fakat çalışan bir çok plugin mevcutTRsro sadece bu pluginler degil hiç bi plugini yükleyemiyorum klasörün içine atmama ragmen yeniden yükle dedigimde gelmiyor bota bir süredir oynamıyorm oyunu geri döndümde acaba birşeyler falan mı degişti ?
Botunun sürümü 31.0.3 ve üzeri ise python313 kullanmanız gerekiyor görünmüyorsa bundandırBurak bende de aynı sorun var. phbot u sildim tekrar yükledim, pyton38 i sildim tekrar yükledim, ne yaptıysam yok, puliginler gelmiyor. Bu son güncellemeden önce bu kullandığım puliginlerdi. Aktif kullanıyordum hatta suanda hala kullanan arkadaslar var. Bana çok acil bu sorunun çözümü lazım bilen arkadaşlar durumu yaşayan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.