• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad gamegami
silkroad phbot silkroad kılıçgame

PHbot plugins

sscevo

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
PHbot klasöründe plugins kısmına pluginleri atıp yeniden yükle dememe rağmen pluginler bota gelmiyor silip tekrar kurdum botu ancak düzelmedi bunun çözümü nedir ?

TRsro sadece bu pluginler degil hiç bi plugini yükleyemiyorum klasörün içine atmama ragmen yeniden yükle dedigimde gelmiyor bota bir süredir oynamıyorm oyunu geri döndümde acaba birşeyler falan mı degişti ?
Belki bot klasöründeki python38'in bozuktur veya çalışmasını bir şey engelliyor olabilir trsroda her plugin çalışmaz fakat çalışan bir çok plugin mevcut

Burak bende de aynı sorun var. phbot u sildim tekrar yükledim, pyton38 i sildim tekrar yükledim, ne yaptıysam yok, puliginler gelmiyor. Bu son güncellemeden önce bu kullandığım puliginlerdi. Aktif kullanıyordum hatta suanda hala kullanan arkadaslar var. Bana çok acil bu sorunun çözümü lazım bilen arkadaşlar durumu yaşayan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.

Burak bende de aynı sorun var. phbot u sildim tekrar yükledim, pyton38 i sildim tekrar yükledim, ne yaptıysam yok, puliginler gelmiyor. Bu son güncellemeden önce bu kullandığım puliginlerdi. Aktif kullanıyordum hatta suanda hala kullanan arkadaslar var. Bana çok acil bu sorunun çözümü lazım bilen arkadaşlar durumu yaşayan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.
Botunun sürümü 31.0.3 ve üzeri ise python313 kullanmanız gerekiyor görünmüyorsa bundandır

Geri