• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad gamegami
silkroad phbot silkroad kılıçgame

phBot Şehir Döngüsünden Sonra Takılma Sorunu

bellammy07

Onursal Üye
Onursal Üye
ARKADASLAR DONHWANG A KAYITLI CHARLRIM. ORDA BIR SORUN YOK FAKAT DIYELIM KI HOTANDAN BASLATTIM BOTU SEHIR DONGUSU SONRASI ISINLANMA ALANINA GELINCE

Komut: Bu şehir için yalnış komut dosyası yüklü, Bot durduruldu

[16:00:44] Bot durduruldu. Bottaki süren [3 dakika]

BU HATAYI VERIYOR BUNUN SEBEBI COZUMU NEDIR.
HOTAN SEHIR DONGUSUNU KENDIM DEGISTIRMISTIM BIR ARA ACABA ONDAN MI ONDAN ISE HOTANIN ORJINAL DONGUSUNU PAYLASIR MISINIZ DEGILSE SEBEBI NEDIR TESEKKURLER.

Lütfen forum içerisinde büyük harfle başlık ve konu içeriği yazmaktan vazgeçelim.
Sorun büyük ihtimal hotan town scriptinizin bozuk olmasından kaynaklanıyor veya çarlar dwde olduğu için kasılma alanınında dw'den sonraya ayarlıdır gitmeye o yüzden botta çar dwde olmadığından botu durduruyordur çarların dwde kayıtlıysa niye hotandan başlatıyorsun amaç nedir?

Düzgün Hotan Script:
Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

Lütfen forum içerisinde büyük harfle başlık ve konu içeriği yazmaktan vazgeçelim.
Sorun büyük ihtimal hotan town scriptinizin bozuk olmasından kaynaklanıyor veya çarlar dwde olduğu için kasılma alanınında dw'den sonraya ayarlıdır gitmeye o yüzden botta çar dwde olmadığından botu durduruyordur çarların dwde kayıtlıysa niye hotandan başlatıyorsun amaç nedir?

Düzgün Hotan Script:
Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.
Battle Arena Hotana kayıtlıda o yuzden devam etmıyorlar battele arena bıtınce
Art arda mesaj atıldığı için bir üst mesajınız ile bu mesajınız birleştirildi:

Takılma yine devam ediyor bu arada . Sorun ne anlayamadım güncellemeleri tam yapmama rağmen hotandan bot başlamıyor sehir dongusu sonrası botu durduruyor.

Son düzenleme:
Geri