Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hataya ait görsel ekle konuya ne yaptında aldın bu hatayı?Yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba , İsro da botu kurarken ben de aynı hatayı alıyorum , bir türlü düzeltemedim yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Ekli dosyayı görüntüle 5572
1 saat sürmemesi gerekiyor maksimum süresi 5 dakikadırveritabanı güncellemesi uyarısı verdi de, bu işlem biraz sürebilir diyor ama 1 saat oldu nerdeyse bu durum normal midir peki?
evet şu an oldu gibi giriş yapıyor , en azından bot testing de girdi görünüyor ,
bir sorum daha olacak, oyuna girmesine rağmen client görünmüyor bende, ayarlara baktım , ne yaptımsa görünmüyor,
buradaki clienti göster butonunu seçiyorum , bu sefer de yeniden oyun açılıyor ama bilgileri girmiyor , manuel yazınca da karakter zaten oyunda gibi bi yazı geliyor
Bilgileriniz burada giriliyse otomatik denemesi gerek başka bir şey önerme şansım yokevet bunları da işaretledim hocam ,Hem testing hem de managerden denedim. İki türlü de oyun açılıyor, hatta client de görünüyor,
Ama oyun ekranında ID PW bilgilerini bota girmiş olmama rağmen oto olarak yazmıyor, çara giremiyorum yani son adımda
İşletim sisteminizden kaynaklı olabilir botta genel bir bozukluk olsa çok fazla kullanıcı mevcut çok fazla sorun yaşadığını belirten insan olur hem botun resmi discord kanalında hem de forumumuzda daha çok bu hata sizden kaynaklı duruyorhocam bu bot programını yazan kim ise ona iletir misiniz ,yani olur şey değil , defalarca silip baştan kurdum . bilgilerimi vs kaydettim ayarları yaptım , bir türlü oyuna girmiyor bu zıkkım bot , kime sorduysam da böyle bir şeyle karşılaşmamış , lütfen bi öneri sunun günlerdir kullanamadım botu