• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad gamegami
silkroad phbot silkroad kılıçgame

Phbot - Sunucu Bağlantı Hatası

mukesa

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
Mobile Taurus
Bağlantı uzak sunucu tarafından kapatıldı, tekrar deneniyor durduk yere bu şekilde bir hata almaya başladım oyuna giriş yapamıyorum

Dün akşam phbot altyapısında bir sorun oldu tavsiyem bilgisayarı yeniden başlatıp öyle denemeniz.
Eğer çözülmezse botunuzun ayarlarını yedekleyin silip tekrar yükleyin :)

Dün akşam phbot altyapısında bir sorun oldu tavsiyem bilgisayarı yeniden başlatıp öyle denemeniz.
Eğer çözülmezse botunuzun ayarlarını yedekleyin silip tekrar yükleyin :)
merhaba ben phbot da bir sorun yaşıyorum 15 20 adet char açmak istiyorum proxylerim var fakat bana yükleme durumu%100 diye bir uyarı veriyor girmeye çalışan char sayısı istediğim kadar yapamadım ben en az 200 char ile girmek istiyorum münkün değilmidir yükleme durumu uyarısı nedir yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler

merhaba ben phbot da bir sorun yaşıyorum 15 20 adet char açmak istiyorum proxylerim var fakat bana yükleme durumu%100 diye bir uyarı veriyor girmeye çalışan char sayısı istediğim kadar yapamadım ben en az 200 char ile girmek istiyorum münkün değilmidir yükleme durumu uyarısı nedir yardımcı olursanız sevinirim. teşekkürler
Eğer trsro ise proxyleri engellemeye yönelik bir kaç adım atıyorlar belki bu yüzden olabilir net bir bilgim yok

Geri