Reklam
Sağ Reklam
  • Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad gamegami
silkroad phbot silkroad gpazar silkroad kılıçgame

Silkroad Online Bot Ses Müzikleri

RyuOuSama

Daimi Kullanıcı
Üye
Server
İSRO Brontes
Merhaba arkadaşlar, çoğu oyuncu arkadaşlarımızın neredeyse hiç kullanmadığı biz özelliğe değinmek istiyorum.
Botun Ses/Music Özelliği. Unique avcıları için (Benim gibi kişiler) paha biçilemez olan bu özellikte birçok seçenek var ve hangisini isterseniz tıklayıp ses çaldırabilirsiniz.
Tabi yanlış hatırlamıyorsam her ses dosya türünü açmıyor .vaw uzantısı olması lazım, benim çok uzun zamandır kullandığım birkaç müziği sizle paylaşacağım.
Ama önce bottan bu kısmı resim olarak göstereceğim.
Bu kısım genel kısım burada birçok seçenek mevcut. Yapmanız gereken tek şey soldaki "tik" seçeneğini tıklayı "Yükle" kısmından Müziği hangi klasöre koyduysanız oradan seçeceksiniz.
Unique avcıları için 4. seçenek olan "Unique yakındayken" seçeneği vazgeçilmezdir, unique monsterin çevresinden giderken belli bir mesafe yakınında iseniz haritanızda görünmese bile bot sesi öter yakında olduğunu belirtir, arama alanını ona göre daraltırsınız.
BOT Ses.png

Burada hangi Unique Monster çıktığında çalmasını istiyorsanız Ses Yolu kısmında Sağ Tıklayıp "Yükle" kısmından Müziği hangi klasöre koyduysanız oradan seçeceksiniz.
Bot Ses1.png

DİPNOT: BOT MÜZİKLERİ [PhBot - SBot - MBot] çalışmaktadır, başka bot var ise deneyip bilgi verirseniz buraya ekleriz.

Dosya AdıDosya Linki
Silkroad Müzikler (Klasör Adı)
Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

Geri