Sol Reklam
Sağ Reklam
  • Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad gamegami
silkroad phbot silkroad gpazar silkroad kılıçgame

Burak Yoğun

Administrator
Kurucu
Server
İSRO Brontes
64.png

Merhaba Srolobby Ailesi

Bugün sizlere Failed to execute [Error code (-11)] hatasının çözümünü göstereceğim.

Bu hata genelde oyun bakımlarından sonra yüklemeniz gerek patch'i yüklerken oluşabilen bir hata çeşididir.

error3.png

Bu hatayı çözmek için önce oyunu işletim sisteminden kaldırmamız gerekmektedir.

Sırası ile Denetim Masası > Programlar > Programlar ve Özellikleri açıp oyunu kaldırıyoruz.

uninstall.png

Ardından oyunu setup dosyası ile tekrar kuruyoruz.

Setup Link;
Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

setupisro2.png

Kurulum bittikten sonra oyunun kısayolunu çalıştırıp oyunun güncellemesini yapıyoruz.

isrolauncher2.png

Güncelleme bittikten sonra oyuna launcherden start diyerek giriş yapıyoruz
vee içerdeyiz..

isrojc2.png

Başka bir konuda görüşmek üzere.​

Bu arada bu -11 error kodlu hatayı restart ederek pc yi aşmıştım, anlık bir çözüm mü oldu yoksa her zaman işe ayarar mı bilmiyorum ama konuya giren arkadaşlar için öncelikli bir deneme olması adına iyi olalbilir diye paylaşayım istedim. Herkese iyi forumlar dilerim.

managerden oyuna giriyor login ekranında sunucu bakımda diyip 15 sanıye ıcınde tekrar baslatılıcak dıye tekrar tekrar denıyor bot
oyun patch attım normalden giriyor sorunsuz

managerden oyuna giriyor login ekranında sunucu bakımda diyip 15 sanıye ıcınde tekrar baslatılıcak dıye tekrar tekrar denıyor bot
oyun patch attım normalden giriyor sorunsuz
Botunu güncelle;

Beyler sürekli yükleyip siliyorum. İsro serverleri phbot server stats dan kapalı görünüyor oynayan var mı şuanda.

Geri