Reklam
Sağ Reklam
  • Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad gamegami
silkroad phbot silkroad origin mobile türkiye
silkroad kılıçgame

Soru Silkroad Online Karakter oyuna girince donuyor

yeicete

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
TRSRO Nemrut
merhabalar. silkroad online Hebe serverinda oynuyorum. karakter oyuna girer girmez donuyor, hareket etmiyor . npclere giremiyorum. oyundan çıkış yapamıyorum böyle bir yazı ile karşılaşıyorum ''oyundan çıkış denemesi yaptıktan sonra 3 saniye boyunca beceri kullanamaz ve 30 saniye boyunca tekrar oyundan çıkış denemesi yapamazsınız'' . yan çarlara girince herhangi bir sorun yok ama ana karakter dediğim gibi oluyor. bu sorunla karşılaşan , çözüm bulabilen var mı ?

merhabalar. silkroad online Hebe serverinda oynuyorum. karakter oyuna girer girmez donuyor, hareket etmiyor . npclere giremiyorum. oyundan çıkış yapamıyorum böyle bir yazı ile karşılaşıyorum ''oyundan çıkış denemesi yaptıktan sonra 3 saniye boyunca beceri kullanamaz ve 30 saniye boyunca tekrar oyundan çıkış denemesi yapamazsınız'' . yan çarlara girince herhangi bir sorun yok ama ana karakter dediğim gibi oluyor. bu sorunla karşılaşan , çözüm bulabilen var mı ?
Merhaba
Aga sanırım karakterin harita yapısı kaynaklı bir obje içine girmiş sıkışmış gibi duruyor
Üyeliğinin tipine göre resmi websitelere girip ticket oluştur karakterinin sıkıştığını ve hotana çekilmesini talep et

JC Planet ise >
Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

Wemademax ise >
Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

Geri