30'unda serverlar birleştikten sonra premiumsuz oyuncuların oyuna giriş süresi en az 3-4 saat sürmeye başladı. Hatta 3-4 saatte girebilen kişilere ne mutlu, ben en az 5-6 saat beklemek zorunda kalıyorum. Oyuna yeni başladım, charlarımın birisi 55-60 level arası, diğeri 35-40 level arası... İnanın şu 2 gündür çok soğudum oyundan. Benim gibi düşünen arkadaşlara da çok denk gelir oldum. Anlıyorum oyunun da kazanması gerekiyor ve her şey bedeliyle var, fakat benim gibi öğrenci olan veya işsiz durumda olup her ay (pre + phbot= ) 180-190 lira veremeyecek olanlara da oyunda alan açmanız gerekmez mi? Bu devran böyle gitmez, elbette bir noktadan sonra bizler de oyuna para yatırmaya başlarız.
Sayın TRSRO yapımcıları/yöneticileri, server birleşmeden önce ben presiz 1-2 saat beklemeye razıydım, fakat en az 4-5 saat beklemek sizce de fazla değil mi? Bizim gibi oyuna temelden başlayanlara da alan açmazsanız maalesef ki temelden kimse kolay kolay gelmez diye düşünüyorum. Zaten oyunda kasılıp level atlamak zor, üstüne üstlük bir de her gün en az 4-5 saat sıra beklemek (bazen günde 2-3 kere dc yenirse en az 12-13 saat ediyor) inanın insanı yoruyor.
Lütfen bununla ilgilenin, iyi çalışmalar diliyorum.
Sayın TRSRO yapımcıları/yöneticileri, server birleşmeden önce ben presiz 1-2 saat beklemeye razıydım, fakat en az 4-5 saat beklemek sizce de fazla değil mi? Bizim gibi oyuna temelden başlayanlara da alan açmazsanız maalesef ki temelden kimse kolay kolay gelmez diye düşünüyorum. Zaten oyunda kasılıp level atlamak zor, üstüne üstlük bir de her gün en az 4-5 saat sıra beklemek (bazen günde 2-3 kere dc yenirse en az 12-13 saat ediyor) inanın insanı yoruyor.
Lütfen bununla ilgilenin, iyi çalışmalar diliyorum.