• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad gamegami
silkroad phbot silkroad kılıçgame

Burak Yoğun

Administrator
Kurucu
Server
TRSRO Knidos
gg_a8e0f6019fcf4e9d8c.png

Merhaba Srolobby Ailesi

Bugün sizlere resmi vietnam silkroad'a kayıt olmak hakkında bilgiler vereceğim.

Öncelikle resmi websitesine gidiyoruz.

Resmi site:
Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

Sitedeki ''Đăng nhập/Đăng ký'' yazısına tıklayıp görseldeki alanı açıyoruz.
Ardından görseldeki gibi ''đăng ký bằng tên tài khoản'' kısmına tıklayın.

9vewtt7.png

Açılan alanda görseldeki gibi bilgilerinizi doldurdun.

Kırmızı ile işaretli alan kullanıcı sözleşmesidir mutlaka tiklemeyi unutmayın.

ss9o9gc.png

Kaydı tamamla diyerek üyeliğinizi açabilirsiniz.

Oyunu İndirmek İçin: Silkroad Origin vSRO - Full Client

İngilizce Media: Silkroad Origin vSRO - English Media

Multi Client: Silkroad Origin vSRO - Multi Client

Başka bir konuda görüşmek üzere.​

aldığım üyelikle giriş yapamıyorum vietnama ait bilgiler istiyor oyun telefon numarası kimlik no gibi mesela onu nasıl yapacağım?

Son düzenleme:
Şu an kayıt olunabiliyor mu aktif olarak. Mail ile girince oyuna hangi bilgiler ile gireceğiz onlar çıkmadı

Merhabalar bu adımları kullanıp üye oldum mail ile adımları izledim.Burak hocam sizede kolay gelsin, paylasımlarınızın çok yardımı oldu. Saglıcakla kalın...​

Soru: Facebook/Gmail kullanarak bir VTC ID hesabını başarıyla kaydettim, şimdi bu hesabı PC oyunları oynamak için kullanmak istiyorum (Au, Ragnarok,...), ne yapmalıyım?​

Cevap:
Bir Facebook veya Gmail hesabıyla vtcgame.vn web sitesine giriş yaptıktan sonra, sistem varsayılan olarak size varsayılan bir hesap verecektir, örneğin: vtc.001122... (noktadan sonra 11 haneli 1 sıra, bu PC oyunları oynamak için giriş yapmanız için hesap adı olacaktır). Hesap bilgilerinizi güncellemek için aşağıdaki adımları atarsınız:
Adım 1: Hesap adı bölümünün üzerine gelin ve “Hesap bilgileri”'i seçin
Adım 2: Tam öğe bilgilerini girin “Kişisel bilgiler” örneğin: doğum yılı, tam ad, e-posta,...daha sonra “Update”'e tıklayın(bu kısmı pas gectim)
Adım 3: Hesabınızdan çıkış yapın ve hesabınız için yeni bir parolayı değiştirmek için “işlevini kullanın Forgot password”(oyuna girmek için sanki sifreniz varda unutmus gibi yapacaksınız...)
Adım 4: Sistem tarafından oluşturulan “vtc.001122...” gibi hesap adını girin ve “Continue”'i seçin
Adım 5: Önceden kimliği doğrulanmış hesap formu aracılığıyla şifre kurtarmayı seçin (SMS Telefon Numarası veya E-posta yoluyla kimlik doğrulamayı seçin)
Adım 6: PC oyunlarına giriş yapmak için sistem tarafından oluşturulan hesap adını ve yeni şifreyi kullanırsınız.(vtc.999x ile id ve pw girersiniz)

Geri