• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad gamegami
silkroad phbot silkroad kılıçgame

Soru Wizard~Cleric

Frodovix

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
İSRO Arges
65 level wiazrdım
wizard skill65 levelde clerici 60ta bıraktım tecrübe puanı yetmiyor wizarda o yüzden.
general tokene 8dg staff aldım yıldız mühürü hotandan
şimdi görev yapıyorum
şunu merak ediyorum, elementler varya onları biriktiriyorum void destroyerler le falan item söküyorum
o elementleri silah veya dress güçlendirmesi için kullana bilirmiyim
bir de silk ile alınan dresslerin mantığı nedir yani mesela wizard için varmı dressler?

İsro oynuyorsan sos itemi (seal of star yıldız mührü) tokenle almamışsındır oyun veriyor. Token ile moon (seal of moon ay mührü) veya sun (seal of sun güneş mührü) alınabiliyor. Kırdırma işlemine gelirsek artık itemleri kırdırdığında element veriyor fakat oyunda tablet drobu yok eğer olsaydı event elementler ile tableti stone'a çevirebilir ve ardından kullanabilirdin. Elementlerin bir diğer görevi (şuan oyundaki tek görevi diyebiliriz) socket yapımında kullanılmasıdır. Yani elementler tek başına Blue özelliği ekleyemiyor. Dress'e büyü basmak blacksmith (silahçı)'lardan ücretsiz bir şekilde olmaktadır. Silk ile alınan dresslerin görünüşün yanı sıra ekleyebildiğin büyüler sayesinde karakterine artı özellikler katmaktadır. Her dress'e 4 büyü, dress kafalığına 2 büyü, dress arkalığına 1 büyü basılmaktadır. Tabiki bazı kanatlı dresslere arkalık takılmamaktadır bunu göz önünde bulundurumak gerekiyor. İstediğin, beğendiğin bir dressi alabilirsin sonuç olarak büyüsünü kendi hür iraden ile basacaksın. Wizzard karakter için önerebileceğim Dress büyüsü 3ignore 1damage şeklindedir.

Geri