silkroad origin mobile türkiye
silkroad origin mobile türkiye
  • Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad game silkroad phbot silkroad sromobile

Yeni Nesil Rev6 SroTool (5 Görüntüleyen)

TyleerTV

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
ISRO Brontes
Herkes'e Selamlar,

Forumda daha öncesinden sizlere SroTool sitemiz için birkaç görsel ve tanıtım videosu ile bir forum açmıştım.
Güncel olarak sizlere sitemize yeni eklediğimiz bir özellikten bahsetmek için paylaşım yapıyorum.

Eski zamanlarda Rev6 üzerinden M3stat üzerinden karakterlerimizi aratıp bulabiliyorduk.
Artık aktif olarak iSro üzerinde 4 serverin ( Pontus , Brontes , Hebe , Thanatos ) toplamda 18.000 karakter taraması sonucunda sitemizde aratma yapabilmektesiniz.
Güncel diğer 3 server için çalışmalarımız devam ediyor en kısa sürede o 3 server içinde karakterler taranarak siteye eklemeleri yapılmış olacaklar.
İlerleyen zamanlarda TRSRo içinde çalışmalarımız olacaktır.
Yapmanız gereken tek şey https://srotool.com/ sitesine girerek sağ üstte giriş yap butonunun altındaki alana belirtmiş olduğum 4 serverden birinde iseniz veya bir arkadaşınızın karakterine bakmak istiyorsanız arama yapabilirsiniz.

NOT: Karakter taramaları son 1 haftalık süre içerisinde ana şehirlere uğramış karakterleri içermektedir.

Kullanan ve dönüş yapmak isteyen arkadaşlar için forumda yorum olarak veya üst alanda bulunna Discord butonundan geri dönüşlerinizi bizlere iletebilirsiniz.

1788952306048.webp

1788952326500.webp

NOT: Karakterlerinizde daha phbot plugini olan SroToolSync indirmiş ve sitede tarama yapmışsanız karakterinize ait iç item detaylarıda gözükmektedir. Resim 1 taranmış karakteri , Resim 2 taranmamış karakteri göstermektedir.

Resim 1
1788952343539.webp

Resim 2
1788952360958.webp

İyi forumlar

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri