• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad gamegami
silkroad phbot silkroad kılıçgame

Soru 140 CAP Force Skilleri Hk

Andromeda

Daimi Üye
Daimi Üye
Selamlar,

Forumdaki skiller ve açıklamaları ile alakalaı guide'lara baktım ancak force skilleri ile ilgili bir paylaşım göremedim. İlk defa Force buildi deniyorum ve hangi skilleri açmam gerektiği konusunda biraz endişelerim var. SP problemi yaşadığım için gereksiz bir skill'de açmak istemiyorum. :(

Konuya dair yönlendirebileceğiniz, skill açıklamaları ve tavsiyelerin olduğu (açılmalı, açılmamalı, tercihe kalmış, daha sonra daha iyisi açılıyor etc.) bir guide var mıdır ? Yoksa oluşturulabilinir mi ? Ya da mevcutta varsa yönlendirebilir misiniz ?

Şimdiden cevaplarınız için teşekkür eder, sağlıklı günler dilerim.

140 cap server eğer private ise bilmiyorum, ama isroda isen sp sıkıntısı çekeceğini düşünmüyorum çünkü faded bead var, ayrıca sp veren görevler var.
Job caveye 3-5 gün charı bıraktığında skilleri fullicek kadar sp kasabilirsin.

isro da oynuyorum şu an başka karakter ile seviyelerini hızlıca yükseltip party yaptıracak kadar kasmaya çalışıyorum o yüzden sp görevi ya da faded için fgw yaptırma fırsatım olmadı. Ondan ötürü gereksiz skilleri açmayayım diye sormuştum. Guide var mı diye

isro da oynuyorum şu an başka karakter ile seviyelerini hızlıca yükseltip party yaptıracak kadar kasmaya çalışıyorum o yüzden sp görevi ya da faded için fgw yaptırma fırsatım olmadı. Ondan ötürü gereksiz skilleri açmayayım diye sormuştum. Guide var mı diye
Şimdilik elimde force için bir guide yok fakat hazırlayacağım biraz zaman alacak bunun için kusuruma bakmayın tüm set çeşitlerinden tüm skill türlerine kadar her şeyi bulabileceksiniz :)

Geri