silkroad origin mobile türkiye
silkroad origin mobile türkiye
  • Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad game silkroad phbot silkroad kopazar silkroad sromobile

2012 Sonrası Hesapla Eşyalarımı Bulabilir Miyim? (4 Görüntüleyen)

Maskof77

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
Merhaba Arkadaşlar,

Ben uranüs serverında 120 cap geldiğinde bankaya 30b para 3-4 tane premium plus sayısız avatarla birlikte oyunu bırakmıştım, geçen sürede(12-13) yılda birçok değişiklik olmuş sw birleşti ve bankamda yer alan itemler gözükmüyor, oyundan bir arkadaş bunları kurtarabilmemin mümkün olduğunu söyledi fakat bulamadım ben, bilgisi olan destek olursa çok sevinirim.

Merhaba Arkadaşlar,

Ben uranüs serverında 120 cap geldiğinde bankaya 30b para 3-4 tane premium plus sayısız avatarla birlikte oyunu bırakmıştım, geçen sürede(12-13) yılda birçok değişiklik olmuş sw birleşti ve bankamda yer alan itemler gözükmüyor, oyundan bir arkadaş bunları kurtarabilmemin mümkün olduğunu söyledi fakat bulamadım ben, bilgisi olan destek olursa çok sevinirim.
selamlar

eğer karakterinin banka verisi envanterindeki eşyalar sunucu birleşimlerinde silinmediyse erişirsin silindiyse yapacak bir şey yok sadece envanterindeki şeyler kalmış olabilir

Merhaba

Ben ihtimal vermiyorum hocam benimde başıma geldi 2011/12 den kalma charım vardı bir türlü giremiyordum mail çok uzun zamandır girilmediği için silinmiş bende joymax ile iletişime geçip durumu anlattım bana bir anket gönderdiler char bilgilerini istediler benim olduğuna dair teyit amaçlı sonradan başka mail e kaydettik ıd yi charı kurtardım ama ne yazık ki boştu char hatırladığım kadarıyla 13d full legend set S devil filan vardı hatta elindeki silah +12 filandı bunun içinde hemen joymax a yazıp ne varsa geri istedim :ROFLMAO::ROFLMAO: biraz yüzsüzlük yapıp aklımda kaldığı kadarıyla verdikleri cevap biz bütün kullanıcılara haber ilettik uzun süredir girilmeyen charlar sıfırlanacaktır gibisinden bir şeyler yazmışlardı bunun kayıtları da silindiği için yardımcı olamadılar başka bir yolu var mıdır bilmiyorum ben 2 3 kere iletişime geçtikten sonra baktım olmayacak yazmadım bir daha sende dene şansını istersen olumlu yada olumsuz sonucunu da buradan yazarsan belki ilerleyen zamanlarda başkalarının da işine yarar.

Merhaba

Ben ihtimal vermiyorum hocam benimde başıma geldi 2011/12 den kalma charım vardı bir türlü giremiyordum mail çok uzun zamandır girilmediği için silinmiş bende joymax ile iletişime geçip durumu anlattım bana bir anket gönderdiler char bilgilerini istediler benim olduğuna dair teyit amaçlı sonradan başka mail e kaydettik ıd yi charı kurtardım ama ne yazık ki boştu char hatırladığım kadarıyla 13d full legend set S devil filan vardı hatta elindeki silah +12 filandı bunun içinde hemen joymax a yazıp ne varsa geri istedim :ROFLMAO::ROFLMAO: biraz yüzsüzlük yapıp aklımda kaldığı kadarıyla verdikleri cevap biz bütün kullanıcılara haber ilettik uzun süredir girilmeyen charlar sıfırlanacaktır gibisinden bir şeyler yazmışlardı bunun kayıtları da silindiği için yardımcı olamadılar başka bir yolu var mıdır bilmiyorum ben 2 3 kere iletişime geçtikten sonra baktım olmayacak yazmadım bir daha sende dene şansını istersen olumlu yada olumsuz sonucunu da buradan yazarsan belki ilerleyen zamanlarda başkalarının da işine yarar.
Ben hesaba geçen hafta erişim sağladım bende tüm bilgilerim kayıtlıydı düzenli olarak, sence mail atsam gerekli incelemeyi yaparlar mı hatrı sayılır avatar,pet,para,devil her şey vardı çünkü o dönem hatırlıyorum 120 gelecek diye egy staffı satıp yapmıştım, mail atmamı önerir misin mail iletişimi joymax üzerinden mi kurdun
selamlar

eğer karakterinin banka verisi envanterindeki eşyalar sunucu birleşimlerinde silinmediyse erişirsin silindiyse yapacak bir şey yok sadece envanterindeki şeyler kalmış olabilir
sadece envanter kalanlar kalmış banka boştu hocam

Merhabalar,

Bu işin uzmanı olarak arkadaş gönderiyi gönderdi ve yorum yapmamı istedi bende bilgi amaçlı yazayım dedim.

2018 yılı öncesi bir bildirim yayınladı ve bu bildiride tüm kullanıcılara 1 yıl süre verdi.
1 yıl içerisinde karakterinde herhangi bir şekilde işlem yapmayan, giriş yapmayan kullanıcıların karakterlerinin storage ve inventory'lerindeki "Bazı" itemlerin sıfırlanacağı uyarısını yaptı.
2019 başlarında işlem görmeyen bütün karakterlerin storageleri tamamen silindi. Inventory'sindeki bütün goldlar sıfırlandı.
Fakat ne yazık ki asıl sorun burda değil.

Bahsettiğiniz 120 cap zamanında mısırlı hackerler, Joymax'ın bütün databasesindeki kullanıcı adı , şifreler ve mailleri ele geçirdi. O zamanlarda 2nd password sistemi aktif olmadığı için sadece ID PW ile milyonlarca karakteri yazdıkları botlar sayesinde karakterleri soydular ve milyon liralık zararlara uğrattılar playerleri.
Joymax bunun önüne geçebilmek için 2nd pw sistemini aktif etti.
Fakat buda hackerlere engel olamadı ve binlerce yüzbinlerce karakter çalındı/soyuldu.

Şimdi gelelim asıl sorumuza ;

Silinen itemler/goldlar geri getirilebilir mi ?

Maalesef ki joymax'ın veya WeMadeMax'ın ve Jc Planet'in böyle bir hizmeti yok. Senelerdir bu işin içinde olan birisi olarak kesinlikle söyleyebilirim ki giden itemlerin gelmesi mümkün değil.

Özet olarak ;

Deaktife düşen ve server seçimi aktif olan karakterlerin tamamında storage silinmiştir. Inventory'de olan itemler ve karakterin üzerindeki itemler gittiyse ( Özellikle downhang silahçıda karakter başlıyorsa ) itemlerin çalınmış olması %99. Itemlerin geri getirilmesi mümkün değil.

Ben hesaba geçen hafta erişim sağladım bende tüm bilgilerim kayıtlıydı düzenli olarak, sence mail atsam gerekli incelemeyi yaparlar mı hatrı sayılır avatar,pet,para,devil her şey vardı çünkü o dönem hatırlıyorum 120 gelecek diye egy staffı satıp yapmıştım, mail atmamı önerir misin mail iletişimi joymax üzerinden mi kurdun

sadece envanter kalanlar kalmış banka boştu hocam

Evet hocam joymax üzerinden iletişime geçtik hiç bir şekilde yardımcı olamıyorlar.
Gerekli açıklamayı @Wick3d arkadaş daha ayrıntılı bir biçimde yapmış sağ olsun maalesef yapacak bir şey yok Bende yaklaşık 14 yıl sonra Hebe de tekrardan sıfırdan başladım böyle giderse ölene kadar oynayacağız gibi de duruyor :D:D:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri