Merhaba sende oyunun DB si varsa daha önce 21d silahlari bideoya cektigin gibi oyunun dosyalarindan 21d silah craftliyabilirmisin? Tutup tutmiyacagini gorebilmek icin?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
merhaba 21 dg eşyaları resmi sunucularda şematik olarak toplayıp videolaştırıyorum oyunun sızan dosyaları 21dg sistemini içermiyorMerhaba sende oyunun DB si varsa daha önce 21d silahlari bideoya cektigin gibi oyunun dosyalarindan 21d silah craftliyabilirmisin? Tutup tutmiyacagini gorebilmek icin?
merhaba 21 dg eşyaları resmi sunucularda şematik olarak toplayıp videolaştırıyorum oyunun sızan dosyaları 21dg sistemini içermiyor
Daha önce craftladik tutmadi felan diyenler var onlar nasil yapabildi ? Resmi olmayan sunucuda?merhaba 21 dg eşyaları resmi sunucularda şematik olarak toplayıp videolaştırıyorum oyunun sızan dosyaları 21dg sistemini içermiyor
Onlara sormayı dene ben resmi olarak prosedürlerine ve sistemine sahip değilim resmi olan tek şey tüm malzemeyi de toplasanız geçmeme ihtimalinin olmasıDaha önce craftladik tutmadi felan diyenler var onlar nasil yapabildi ? Resmi olmayan sunucuda?