• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad gamegami
silkroad phbot silkroad kılıçgame

Bot Hiçbir Tepki Vermiyor

rachid

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
Mobile Gemini
Merhabalar herkese iyi forumlar ve iyi oyunlar,

PhBotta canımı çok sıkan bir durum oluşuyor, DC yersem veya oyunu tekrar başlatırsam bir takılma oluyor, kayıt bölümünde bot başlatıldı diyor ama sadece phBotun paneli geliyor client açılmıyor. Phbot panelinde de şunlar yazıyor,

[15:59:56] Twitter: twitter.com/projecthax
[15:59:56] Facebook: facebook.com/projecthax
[15:59:56] Discord:
Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

[15:59:56] Güncelleme: Tüm güncelleştirmeler atlanıyor
[15:59:59] Giriş yapıldı
[15:59:59] iSRO/SilkroadR/vSRO/cSRO SilkroadR için 16 gün kaldı
[15:59:59] Harita: Harita devre dışı bırakıldı
[16:00:03] Veri yükleme durumu: 100%

Bir süre sonra ise kapanıp tekrar açılıyor, bunların dışında herhangi birşey yazmıyor. Bilgisayarımı kapatıp açtığımda ise bu sorun düzeliyor. Görev yöneticisiden kontrol ettiğimde herhangi bir clientde gözükmüyor. Sorunu anlayamadım. Yardımcı olabilir misiniz? Gece falan DC yediği zaman takılıp kalıyor oyun. Bilgisayarımı reslemek zorunda kalıyorum.

Merhabalar herkese iyi forumlar ve iyi oyunlar,

PhBotta canımı çok sıkan bir durum oluşuyor, DC yersem veya oyunu tekrar başlatırsam bir takılma oluyor, kayıt bölümünde bot başlatıldı diyor ama sadece phBotun paneli geliyor client açılmıyor. Phbot panelinde de şunlar yazıyor,

[15:59:56] Twitter: twitter.com/projecthax
[15:59:56] Facebook: facebook.com/projecthax
[15:59:56] Discord:
Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

[15:59:56] Güncelleme: Tüm güncelleştirmeler atlanıyor
[15:59:59] Giriş yapıldı
[15:59:59] iSRO/SilkroadR/vSRO/cSRO SilkroadR için 16 gün kaldı
[15:59:59] Harita: Harita devre dışı bırakıldı
[16:00:03] Veri yükleme durumu: 100%

Bir süre sonra ise kapanıp tekrar açılıyor, bunların dışında herhangi birşey yazmıyor. Bilgisayarımı kapatıp açtığımda ise bu sorun düzeliyor. Görev yöneticisiden kontrol ettiğimde herhangi bir clientde gözükmüyor. Sorunu anlayamadım. Yardımcı olabilir misiniz? Gece falan DC yediği zaman takılıp kalıyor oyun. Bilgisayarımı reslemek zorunda kalıyorum.

Bot ayarlarını başka biryerden mi kopyaladın?

Bot ayarlarını başka biryerden mi kopyaladın?
Hayır kendim hazırladım, yani normalde hiç bir problem yok, sadece dc yediği zaman tekrar girmeye çalışırken oluyor. İnternet kısa bi kopup geliyor, tekrar bağlanmaya çalışırken bu sıkıntı oluyor. Hatta manager'de "Kayıt" sekmesinden bakıyorum sürekli başlatıldı başlatıldı diye üst üste bilgi akıyor ama bot başlamıyor.

sro client.exe bug a girmiş olabilir. tüm clientları kapat. tekrar dene

Çözümü bulabildiniz mi %100 oluyor girmeye denemiyor ?? Yardım lütfen

Manager'dan start veriyorum.
Olay şöyle gerçekleşiyor, Pc ye reset atıyorum 8vipli char oyuna giriyor hiç bir sıkıntı yok, sonra vipsiz stall charını denettiriyorum 4 defa falan deniyor artık denemez oluyor bot %100 oluyor ama gateaway sunucu kısmı gelmiyor öyle kalıyor. Sonrasıda diğer bir char da dc yerse yada clientlesini açmak için şehre döndürmek istediğim de dönmüyor client gelmiyor botu kapattırıyorum yeniden açıldığında da %100 de kalıyor bu gateway gelmiyor, ancak tekrar pc ye reset atmam gerekiyor :(

Manager'dan start veriyorum.
Olay şöyle gerçekleşiyor, Pc ye reset atıyorum 8vipli char oyuna giriyor hiç bir sıkıntı yok, sonra vipsiz stall charını denettiriyorum 4 defa falan deniyor artık denemez oluyor bot %100 oluyor ama gateaway sunucu kısmı gelmiyor öyle kalıyor. Sonrasıda diğer bir char da dc yerse yada clientlesini açmak için şehre döndürmek istediğim de dönmüyor client gelmiyor botu kapattırıyorum yeniden açıldığında da %100 de kalıyor bu gateway gelmiyor, ancak tekrar pc ye reset atmam gerekiyor :(
Bot ve manager sürümleriniz nedir

İkiside en son sürüm hocam
31.2.3 Phbot
3.0.3 Manager

bunu çözümü bulundu mu aynı sorun bende de vr birkaç defa deneme yapıyor sonra client exe arka planda açık kalıyor. oyüzden görev yöneticisi diğer clientlerle eş gördüğü için kapanmıyor da komple botu kapatıp açmak gerekiyor.
Art arda mesaj atıldığı için bir üst mesajınız ile bu mesajınız birleştirildi:

bir sonraki char da girerken veri yükleme 100 de takılı kalıyor çünkü önceki client açık gibi görünüyor. asıl sorun şu birkaç deneme yapıp gatewaybekleme süresi dolu olduktan sonra yeniden deneme yapmaması bu olya sebep oluyor

Çözemiyorum, phbot 'a da ticket bıraktım ama dönüş yapmıyorlar. 45sn de bir denettiriyorum onunla mı alakalı acaba, diğer hesapları ışınla yapınca o da gelmiyor.
aradan biraz zaman geçince düzeliyor ama tekrar tekrar süreç başa sarıyor bezdirdi artık hevesim kaçtı.

bunu çözümü bulundu mu aynı sorun bende de vr birkaç defa deneme yapıyor sonra client exe arka planda açık kalıyor. oyüzden görev yöneticisi diğer clientlerle eş gördüğü için kapanmıyor da komple botu kapatıp açmak gerekiyor.

bir sonraki char da girerken veri yükleme 100 de takılı kalıyor çünkü önceki client açık gibi görünüyor. asıl sorun şu birkaç deneme yapıp gatewaybekleme süresi dolu olduktan sonra yeniden deneme yapmaması bu olya sebep oluyor
mümkün oldukça bot ve managerinizi aynı sürümde tutun

örneğin stable için 18.1.2 onun için uyumlu manager 2.5.7
testing için 31.2.3 onun için uyumlu manager 3.0.3 gibi

dün gece sabaha doğru bütün çrları clientless olarak açmasını işaretledim managerden. sonuç eğer gateway listesi dolu yazıp 10sn sonra yeniden bağlanacak yazmasa bile bot kendi kendine kapatıp yeniden bağlanıyor herhangi bir takılma olmuyor. çözümü tüm çarları clientless olarak açmkta buldum belki sizlere de faydalı olur. ph bot oto güncelleme açık her manageri açtığımda otomatik olarak güncelleme yapıor hocam

dün gece sabaha doğru bütün çrları clientless olarak açmasını işaretledim managerden. sonuç eğer gateway listesi dolu yazıp 10sn sonra yeniden bağlanacak yazmasa bile bot kendi kendine kapatıp yeniden bağlanıyor herhangi bir takılma olmuyor. çözümü tüm çarları clientless olarak açmkta buldum belki sizlere de faydalı olur. ph bot oto güncelleme açık her manageri açtığımda otomatik olarak güncelleme yapıor hocam
Managerdaki karakterlerinizi bu şekilde ayarlamayı dener misiniz?

Adsz.png

bu şekil denedim anck yine birkaç denemeden sonra çoklu yada tekli çar açmam farketmeksizin gateway bekleme süresi dolu yazdıktan sonra yeniden denemedi ve sonra bot yeniden açıldıgında veri yükleme 100 de takılı kaldı.

bu şekil denedim anck yine birkaç denemeden sonra çoklu yada tekli çar açmam farketmeksizin gateway bekleme süresi dolu yazdıktan sonra yeniden denemedi ve sonra bot yeniden açıldıgında veri yükleme 100 de takılı kaldı.
Bende de denedim aynı şekilde kalıyor, Random yapıyoruz zaten neden 4 deneme sonrasında gateway değiştir diyoruz

Denemek için bu şekilde yapmıştım. 8 vipli oyundaydı. 12 tane sıraya girmişti gördüm, 5 tanesi %100 de kalmıştı.
Sonra 1 vip li dc yedi tekrar giremedi. %100 de kaldı.
Reset attım pc ye IP ban yemişim 20 limit var sanırım

20 limitli şekilde clientleri kapatarak yapmak lazım sanırım. Görev yöneticisi Phbot 'u / Clientleri kapatmadığı için tekrar deneyemiyor sanırım.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba benim de başka bir derdim vardı ama şimdi bota manager.siz manual girmek istediğimde anladım. Bot firması bir beta yayınlamış. Güncellemede çözülen problem ise sıralama hatası olarak bildirilmiş. @Burak Yoğun benim problemim için paylaşmıştı. Dilerseniz vermiş olduğu link mesajını paylaşıyorum. https://www.srolobby.com/konular/phbot-1den-fazla-botta-client-acilamiyor.4520/post-16051

Güncelleme geldi. Bir çok hata düzeltilmiş gibi.

Son düzenleme:
Geri