• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad gamegami
silkroad phbot silkroad kılıçgame

Soru Eris Server Oyundan Atma

Burakcode

Daimi Üye
Daimi Üye
Server
TRSRO Troya
Silver Vip sürem bitti. Bitmeden pre bastım oyuna girebileyim diye. Giriyorum bugün ama oyundan atıyor direk beni. Bu server illa silver olmamı mı istiyor?. Boşa mı pre planı yaptık.

Silver Vip sürem bitti. Bitmeden pre bastım oyuna girebileyim diye. Giriyorum bugün ama oyundan atıyor direk beni. Bu server illa silver olmamı mı istiyor?. Boşa mı pre planı yaptık.

Premium dediğimiz şey silk itemi. VIP dediğimiz olay tamamen silk harcamandan dolayı oluşan rank. Eris serverinde oynamak istiyorsan mecbursun silver vip yapmak için.

Siz ciddi misiniz? Premium Plus bile işe yaramıyor mu? Peki normal vipsiz, presiz oyun trafiği kaç saat gösteriyor onu merak ettim.

Siz ciddi misiniz? Premium Plus bile işe yaramıyor mu? Peki normal vipsiz, presiz oyun trafiği kaç saat gösteriyor onu merak ettim.
Maalesef :). Bende preyle 1 ayda daha girerim demiştim de... Meğer silver olmayınca atıyormuş.

Hacım premium dediğimiz item ''silk itemi''.
Ama Silver VIP dediğimiz mevzu ise hesap bazlı bir şeydir senin silk harcamandan dolayı sana verilen bir bufftır.
Yoksa herkes ben avatar aldım, dewil aldım beni niye oyunda tutmuyor mantığı ile bakar bu iş tamamen silk harcamaktan dolayı verilen buff'tan kaynaklanıyor :geek:

Hacım premium dediğimiz item ''silk itemi''.
Ama Silver VIP dediğimiz mevzu ise hesap bazlı bir şeydir senin silk harcamandan dolayı sana verilen bir bufftır.
Yoksa herkes ben avatar aldım, dewil aldım beni niye oyunda tutmuyor mantığı ile bakar bu iş tamamen silk harcamaktan dolayı verilen buff'tan kaynaklanıyor :geek:
Biliyorum hacı ikisi arasındaki farkı. Pre başka serverlarda girişten 2 3 saniye sonra oyundan atma yaşatıyor mu. Ben yaşatmıyor diye biliyorum.

Biliyorum hacı ikisi arasındaki farkı. Pre başka serverlarda girişten 2 3 saniye sonra oyundan atma yaşatıyor mu. Ben yaşatmıyor diye biliyorum.

Eris en son gelen server. İçerisinde goldbotçusuda var oyuna sonradan dönen oyuncularda var oyunda vip buff olan çarlara öncelik tanıyor.
Yoksa palmyra'da premium iş görebilir belki ama eriste imkanı yok 🙃

Geri