• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad gamegami
silkroad phbot silkroad kılıçgame

Soru Gold Nasıl Kasarım?

mst599

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
Mobile Aries
Selamın Aleyküm Öncelikle Ben Troya'ya yeni başlamış bir oyuncuyum şuan 26 levelim ve zorlanarak geldim buraya zorlanma sebebim gold ve pot oldu gold nasıl kasabilirim bilmiyorum int spear'ım şuan 100 k'ya yakın bir goldum var ve giderek düşüyor nasıl gold kasabilirim birisi yardım ederse sevinirim.

Selamın Aleyküm Öncelikle Ben Troya'ya yeni başlamış bir oyuncuyum şuan 26 levelim ve zorlanarak geldim buraya zorlanma sebebim gold ve pot oldu gold nasıl kasabilirim bilmiyorum int spear'ım şuan 100 k'ya yakın bir goldum var ve giderek düşüyor nasıl gold kasabilirim birisi yardım ederse sevinirim.
Aleyküm Selam
Tavsiyem en az bi 70 levele kadar silk potu çekip onları kullanman olur.
O levele kadar düşen itemlerin goldlarını vs biriktirebilirsin veya gold satan güvenilir birinden de alabilirsin.

Silk Potu Nedir Bilmiyorum Anlatma şansın varmı anlatamıyıcaksanda canın sağolsun
F10'da bulunan Harcanabilir İksir kısmında yer alan şu potlardan bahsediyorum uzun süre bunları kullanabilirrsin.

963gaan.png

Bide bişey daha sormak istiyorumda şuna 26 levelim ve 30 levellik moblarda kasılıyorum yaklaşık 300 hasar yiyorum ve canım 1100 300 hasar yemem normalmi pro set 3 degre şuanda

Bide bişey daha sormak istiyorumda şuna 26 levelim ve 30 levellik moblarda kasılıyorum yaklaşık 300 hasar yiyorum ve canım 1100 300 hasar yemem normalmi pro set 3 degre şuanda
Mob olarak en fazla levelinden 2 level yükseklerde kasman daha iyi olur 4dg tam set 30 levelde oluyor o yüzden o kadar hasar yemen normal.

Geri