• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad gamegami
silkroad phbot silkroad kılıçgame

Soru Hangi server ?

letta

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
RSRO Hyperion
Arkadaşlar uzun zaman sonra tekrardan silkroad oynamaya karar verdim trsroya baktım onu bi yandan oynuyorum. Ama buna ekstra olarak iSroda da bir karakter açıp kasmak istiyorum sanıyorum joymax ve jcplanet farkı gibi bir durum oluşmuş zaman içerisinde, biraz baktım fakat hangi serverda ve hangi şirketin adı altında başlamak mantıklı karar veremedim.

Server populasyonu ve başlangıç item yardımları birincil önceliğim peki siz bana hangi serverda ve şirket ile başlamamı önerirsiniz ?

Arkadaşlar uzun zaman sonra tekrardan silkroad oynamaya karar verdim trsroya baktım onu bi yandan oynuyorum. Ama buna ekstra olarak iSroda da bir karakter açıp kasmak istiyorum sanıyorum joymax ve jcplanet farkı gibi bir durum oluşmuş zaman içerisinde, biraz baktım fakat hangi serverda ve hangi şirketin adı altında başlamak mantıklı karar veremedim.

Server populasyonu ve başlangıç item yardımları birincil önceliğim peki siz bana hangi serverda ve şirket ile başlamamı önerirsiniz ?
2 üyelik türünde de oyun içinde 1-70 arası pot ve set desteği alırsın. Joymax silki biraz pahalıdır jc planete göre.
Onun dışında birisinde normal id diğerinde ise giriş yaparken mail yazmaktayız.
Tavsiyem jc planet üyeliğidir joymaxın websitesine göre biraz daha iyi güvenliğe sahip.

Teşekkürler bilgiler için. Bunlara ekstra olarak hangi serverlar hareketli daha aktif oyuncu barındırıyor, başlamak için daha iyi olur? Bir kaç servera girdim fakat pek pazar vs göremedim sadece sonsuz sayıda iç içe durmuş botlar gördüm.

Teşekkürler bilgiler için. Bunlara ekstra olarak hangi serverlar hareketli daha aktif oyuncu barındırıyor, başlamak için daha iyi olur? Bir kaç servera girdim fakat pek pazar vs göremedim sadece sonsuz sayıda iç içe durmuş botlar gördüm.
Global sürümün goldbot ve akademi kastıranlar ile biraz başı belada çok fazla bahsettiğin gibi şehirlerde bekleyen boş çar görebilirsin.
Global sürümde önerebileceğim 3 sunucu bulunuyor
1- Metis en son açılan 120 cap sunucu
2- Hemera 140 cap
3- Philotes 140 cap

Cevapların ve verdiğin bilgiler için teşekkürler. Metise başlıyorum öyleyse.

Geri