silkroad origin mobile türkiye
silkroad origin mobile türkiye
  • Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad game silkroad phbot silkroad kopazar silkroad sromobile

Herkese merhaba (3 Görüntüleyen)

codexscreen

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
TRSRO Lidya
Herkese merhabalar arkadaşlar,

Uzun bir aradan sonra SROya tekrardan başlamak istedim. TRSro olarak düşünüyorum. Kayıt oldum Lidya serverında başlamak istedim fakat giriş sırası yüzünden hiç giremedim ve karakter bile oluşturamadım doğal olarak. "Anında Erişim" adında bir buton var basıyorum ama orasıda silk yükleme ekranını açıyor. Karakterim olmadan hesaba silk yüklesem sıra beklemeden mi giriş yapacağım?

Yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkürler!

Herkese merhabalar arkadaşlar,

Uzun bir aradan sonra SROya tekrardan başlamak istedim. TRSro olarak düşünüyorum. Kayıt oldum Lidya serverında başlamak istedim fakat giriş sırası yüzünden hiç giremedim ve karakter bile oluşturamadım doğal olarak. "Anında Erişim" adında bir buton var basıyorum ama orasıda silk yükleme ekranını açıyor. Karakterim olmadan hesaba silk yüklesem sıra beklemeden mi giriş yapacağım?

Yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkürler!
selamlar öncelikle foruma hoşgeldin

oyuna giriş yapabilmek için 2 yöntem bulunuyor

1- 13 silk ile anlık erişim ile 4 saat tek tıkla beklemeden giriş yapmak
2- oyun içerisindeyken premium plus kullanıp 28 gün beklemeden oyunu oynamak

lidya oyunun en son açılan sunucusu haliyle giriş uzun süre bekletebiliyor eğer oyunu oynamak istiyorsan 100 silk ile anlık erişim alıp giriş yapman gerekiyor bu işlem için oyunda karakterin olmasına gerek yok üyeliğinde silk bakiyesi olması yeterli aga
bunu tercih etmezsen en az 5 saat giriş bekletebilir :)

selamlar öncelikle foruma hoşgeldin

oyuna giriş yapabilmek için 2 yöntem bulunuyor

1- 13 silk ile anlık erişim ile 4 saat tek tıkla beklemeden giriş yapmak
2- oyun içerisindeyken premium plus kullanıp 28 gün beklemeden oyunu oynamak

lidya oyunun en son açılan sunucusu haliyle giriş uzun süre bekletebiliyor eğer oyunu oynamak istiyorsan 100 silk ile anlık erişim alıp giriş yapman gerekiyor bu işlem için oyunda karakterin olmasına gerek yok üyeliğinde silk bakiyesi olması yeterli aga
bunu tercih etmezsen en az 5 saat giriş bekletebilir :)
Merhabalar hoşbuldum.

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Silk alarak başlamak daha mantıklı olacak gibi :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri