silkroad origin mobile türkiye
silkroad origin mobile türkiye
  • Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad game silkroad phbot silkroad sromobile silkroad kilic

Hesabım kilitlenmiş

ConspiratoriaL

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
SROMTR Sardis
Merhaba.
Server: Sardis
Nick: ConspiratoriaL

Guncellmeden sonra oyuna giremiyorum. Gojoya giriş yaptığımda hesabınız kilitlendi diyor. Refund vs. Hile kullanmadım emek vererek günlerce online oldum. Neden kilitlendi öğrenmek istiyorum ve hesabıma tekrar erişmek istiyorum. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim. Günlerce Çocuklarımla ilgilenmedim sro mobile turkiye oynadım yeni server çıktığından beri. Emek verdim karşılığı haksızca bu olmaması gerekiyor. Desteğe 6-7 ticket attım ama dönüş yapılmıyor. Lütfen yardımcı olun...

Merhaba.
Server: Sardis

Guncellmeden sonra oyuna giremiyorum. Gojoya giriş yaptığımda hesabınız kilitlendi diyor. Refund vs. Hile kullanmadım emek vererek günlerce online oldum. Neden kilitlendi öğrenmek istiyorum ve hesabıma tekrar erişmek istiyorum. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim. Günlerce Çocuklarımla ilgilenmedim sro mobile turkiye oynadım yeni server çıktığından beri. Emek verdim karşılığı haksızca bu olmaması gerekiyor. Desteğe 6-7 ticket attım ama dönüş yapılmıyor. Lütfen yardımcı olun...
Merhaba

[email protected] adresine mail atabilirsiniz dilersenizde destek bileti oluşturmak için
Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.
adresine gidin.
Ardından hesap sorunları kısmını seçip açıklama olarak "Hesabım geri iade nedeniyle kitlendi lütfen kontrol edebilir misiniz" şeklinde ticket oluşturun mümkün olan en kısa sürede dönüş yapılır :)

Bunu defalarca yaptım burak bey ama geri dönüş malesef olmadi. Ortada kaldım baska bir çaresi yokmudur

Bunu defalarca yaptım burak bey ama geri dönüş malesef olmadi. Ortada kaldım baska bir çaresi yokmudur
Mail atmayı deneyin ve buradan mail atacağınız kendi mailinizi paylaşın ben destek ekibiyle iletişime geçip sorunu daha hızlı çözmeleri için yardımcı olmaya çalışırım

Mail attim evet sizede paylaşım maili :
[email protected]
Sardis sunucusu

Mail atmayı deneyin ve buradan mail atacağınız kendi mailinizi paylaşın ben destek ekibiyle iletişime geçip sorunu daha hızlı çözmeleri için yardımcı olmaya çalışırım
İletisime gecebildiniz mi hocam

Merhaba benim server Gordion resimde eklediğim hatayı alıyorum defalarca mailnattim yardımcı olunması en son savcılığa şikayet edip oyunu kapattircagim premium olan ve para yatırılan hesap nasıl kitlenir.
Mail [email protected] server Gordion kullanici adi hakan34

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260313-023901_Silkroad Origin Mobile Turkiye.jpg
    Screenshot_20260313-023901_Silkroad Origin Mobile Turkiye.jpg
    175 KB · Görüntüleme: 6
Merhaba benim server Gordion resimde eklediğim hatayı alıyorum defalarca mailnattim yardımcı olunması en son savcılığa şikayet edip oyunu kapattircagim premium olan ve para yatırılan hesap nasıl kitlenir.
Mail [email protected] server Gordion kullanici adi hakan34
selamlar bu gibi taleplerinizi resmi website üzerinden ticket açarak iletin

Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

Geri