silkroad origin mobile türkiye
silkroad origin mobile türkiye
  • Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad game silkroad phbot silkroad kopazar silkroad sromobile silkroad kilic

Hesabım kilitlenmiş (3 Viewers)

hayır kalıcı ban yemezsin fakat sanırım yükleme yapıp geri onu da iade etmişsin sanırım bana böyle söylendi iletiyorum..

"Olayın neden çözülmediği belli oldu bu zamana kadar. 1 Hafta daha kilitledik hesabı. 1 hafta sonra hesabı açılacak. Bu süreçte talep açmasına gerek yok. Refund kısmı içinde açılması için refund tutarı kadar ödeme yapması gerekiyor oyun içinden"
Tekrardan yükleme yapmadım ki acaba en son hangi tarihte ykleme yapılıp çekilmiş birde elden aldım hesabı o da arkadaşların gazına grldik aldık yoksa hiç girmezdim bu toplara iyide para verdik allah rzı olsun aydınlattıgın için konuyu
Acaba tutar ne kadar ki birde hangi kart isim soy isim falan varsa kanıtıyla aldıgım kişiye atıcam ben aradım onu böyle birşey yapmadım dedi ama kaldık ortada anlıyacağın

Tekrardan yükleme yapmadım ki acaba en son hangi tarihte ykleme yapılıp çekilmiş birde elden aldım hesabı o da arkadaşların gazına grldik aldık yoksa hiç girmezdim bu toplara iyide para verdik allah rzı olsun aydınlattıgın için konuyu
Acaba tutar ne kadar ki birde hangi kart isim soy isim falan varsa kanıtıyla aldıgım kişiye atıcam ben aradım onu böyle birşey yapmadım dedi ama kaldık ortada anlıyacağın
Bilmiyorum artık ama durum bu şekildeymiş aga elimden en fazla bu kadarı gelir umarım sorunun çözülür mobilin keyfini çıkartırsın :)

Users who are viewing this thread

Back