Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tavsiyem ileriye dönük rogue / bard yapman olur diler crossbow kullanırsın dilersen daggerISRO Basliycamda aklimda 2 build var str bow veya xbow soloyum muhtemelende hep solo takilicam oneriniz nedir acaba ?
Amacım kasarken zevk alabilmek görevleri filan yapmak yani ilerisini dusunmedim sahsenTavsiyem ileriye dönük rogue / bard yapman olur diler crossbow kullanırsın dilersen dagger
Ben troyada oynarken dagger - bard olarak kasıyordum sıkıntısız görevleri yaparak takılıyordum o yüzden önerdim açıkçasıAmacım kasarken zevk alabilmek görevleri filan yapmak yani ilerisini dusunmedim sahsen
Senin str bow videolarini izleyince iştah kabarıyo onada vallaBen troyada oynarken dagger - bard olarak kasıyordum sıkıntısız görevleri yaparak takılıyordum o yüzden önerdim açıkçası![]()
Setini silahını 12dg olarak sağlam yaparsan dagger iş görür açıkçasıSenin str bow videolarini izleyince iştah kabarıyo onada vallapeki 101 den sonra xbow beni yorar mı solo konusunda mirrorda filan ?