silkroad origin mobile türkiye
silkroad origin mobile türkiye
  • Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad game silkroad phbot silkroad sromobile silkroad kilic

isro vs trsro

ozanbc

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
ISRO Hebe
herkese merhabalar. oyuna yıllar sonra başlama kararı aldım güncel sv durumlarını az çok araştırdım fakat hala kararsız kaldığım için bu konuyu açıyorum. öncelikle oyun anlayışımdan bahsedeyim;
-solo kasılırım
-tek pc tek hesap kullanırım
-aşırı rekabetçi olmak istemiyorum ortalamanın bir tık üstü çarım olsun yeterli
-maliyet açısından ikisinin de eşit olduğu görüşündeyim
-çok aşırı zor level atlarsam bunalırım ama bi noktada haftada 1 lve bile okayim
-Vakit olarak çarı sürekli bota koyup kontrol edebilirim işim gereği vaktim oluyor
-rogue oynarım
desteğinizi bekliyorum iyi forumlar

TRSRO exp rateleri iSro'ya göre daha zor. Bende solo oyuncuyum tek char takılıyorum TRSRO'dayım. Maliyet olara eşit olduğunu hiç düşünmüyorum isro dolar bazlı tr de ucuz değil ama bana tr daha uygun gibi geliyor

Hocam isroda 300 silke pre alıp basmayıp 3 ay şeklinde kullanılabiliyor diye giriş maliyetleri az çok yakın demek istemiştim. Peki trsroda durumunuz nasıl 110 olmak istesem ne kadar uğraşırım. solo şekilde de görevlerle rahat Xp kasılıyor mu

Hocam isroda 300 silke pre alıp basmayıp 3 ay şeklinde kullanılabiliyor diye giriş maliyetleri az çok yakın demek istemiştim. Peki trsroda durumunuz nasıl 110 olmak istesem ne kadar uğraşırım. solo şekilde de görevlerle rahat Xp kasılıyor mu
Gerçekçi olmak gerekirse trsro görevleri isro kadar vermiyor. Benim sana tavsiyem char alabilirsin he yok ben char kasacağım dersen free partilerle bayağı iyi ilerlersin onun dışında solo kasılıp max levele ulaşmak bayağı zulüm olabiliyor

Trsro Premiumu oyunculardan 250 tl karşılığında alabilirsin. Kendin çekersen 290 silk 300 tl

Gerçekçi olmak gerekirse trsro görevleri isro kadar vermiyor. Benim sana tavsiyem char alabilirsin he yok ben char kasacağım dersen free partilerle bayağı iyi ilerlersin onun dışında solo kasılıp max levele ulaşmak bayağı zulüm olabiliyor

Trsro Premiumu oyunculardan 250 tl karşılığında alabilirsin. Kendin çekersen 290 silk 300 tl
aşağı yukarı bi süre verebilecek olursan full preli hesap solo bi şekilde ne zaman 90 olur? bir de sanırım trsro konusunda daha olumlu düşünüyorsun. ben yt üzerinden bugün ne oynuyoruz izlemiştim onun isro serüveni daha uygulanabilir gelmişti çünkü oyunun en azından belli bi yere kadar solo takılanı iteklemesi hoşuma gitmişti. ha tr sroya da girdim free onga takıldım 30 oldum sonra baktım 0 goldum var npcden set bile alamadığım için quit atmıştım. pazartesi seçimimi yapıp başlayacağım ama hala kararsızım
bu arada solodan kastım sürekli tek olayım değil yine pt vs kovalarım fakat arkama bi wiz hesap açıp kendimi öyle kasmak istemiyorum o açıdan demiştim
şunu da ekleyeyim isro başlarsam direkt 300 silk çekmek için 1300 tlyi gözden çıkardım tr sro başlarsam daha az paraya 1 k silk çekiyorum. Yani bu denklemi de yorumlarsanız sevinirim
isro=300 silk
trsro=1000 silk hangisi daha 0dan başlanmalık

aşağı yukarı bi süre verebilecek olursan full preli hesap solo bi şekilde ne zaman 90 olur? bir de sanırım trsro konusunda daha olumlu düşünüyorsun. ben yt üzerinden bugün ne oynuyoruz izlemiştim onun isro serüveni daha uygulanabilir gelmişti çünkü oyunun en azından belli bi yere kadar solo takılanı iteklemesi hoşuma gitmişti. ha tr sroya da girdim free onga takıldım 30 oldum sonra baktım 0 goldum var npcden set bile alamadığım için quit atmıştım. pazartesi seçimimi yapıp başlayacağım ama hala kararsızım
bu arada solodan kastım sürekli tek olayım değil yine pt vs kovalarım fakat arkama bi wiz hesap açıp kendimi öyle kasmak istemiyorum o açıdan demiştim
şunu da ekleyeyim isro başlarsam direkt 300 silk çekmek için 1300 tlyi gözden çıkardım tr sro başlarsam daha az paraya 1 k silk çekiyorum. Yani bu denklemi de yorumlarsanız sevinirim
isro=300 silk
trsro=1000 silk hangisi daha 0dan başlanmalık
Açıkçası benim için isro 2011-2012 yıllarında bitti. O yıllardan beri privatelerde takıldım en sonunda trsro açılınca oraya geçtim ve hala orada münferit olarak takılıyorum kafamda çok rahat oyundan diğer oyunculara oranla daha fazla keyif alıyorum. Trsro'ya gelen cap güncellemeleri arasındaki mesafe çok fazla ama isro'da çok yakın ve dengesiz olabiliyor. iSro'nun en büyük avantajı (yanıltıcı olmak istemem) 130 lvl'e kadar kasılması zor değil. Mesela Lordruse falan var youtube de takip et ne demek istediğimi anlayacaksın ama trsro da char kasmak sıkıntı bitmiyor ve belli bir yerden sonra bunalmaya başlıyorsun o yüzden dün sana char almanı önermiştim. Ben TRSRO'nun maliyet açısından daha uygun olduğunu düşünüyorum ama char kasma kolaylığı avantajı ise iSro'da!
Kısacası ikisi de orijinal lisanlı oyun hangisine başlamak istiyorsan ona başla daha sonra aklın diğerinde kalmasın sromanyang

herkese merhabalar. oyuna yıllar sonra başlama kararı aldım güncel sv durumlarını az çok araştırdım fakat hala kararsız kaldığım için bu konuyu açıyorum. öncelikle oyun anlayışımdan bahsedeyim;
-solo kasılırım
-tek pc tek hesap kullanırım
-aşırı rekabetçi olmak istemiyorum ortalamanın bir tık üstü çarım olsun yeterli
-maliyet açısından ikisinin de eşit olduğu görüşündeyim
-çok aşırı zor level atlarsam bunalırım ama bi noktada haftada 1 lve bile okayim
-Vakit olarak çarı sürekli bota koyup kontrol edebilirim işim gereği vaktim oluyor
-rogue oynarım
desteğinizi bekliyorum iyi forumlar
selamlar foruma hoşgeldin

full solo bir oyuncu için isro 125+'dan sonra zorlaşıyor ya 7x çar açıp seninle 1x parti yapıp kasılman gerekiyor yada para verip kasılmış bir çar almalısın örneğin 131-134 arası sonrası ise oyunda unique kovalamak pvp yapmak ekip bulursan kale savaşına gitmekten ibaret

eğer trsroyu tercih edersen solo oyuncu olsan bile kendine oyunda yer bulabilirsin çünkü bireysel takılan rekabetle alakası olmayan setini silahını yapıp pvp atıp unique kesmeyi onu kovalamayı seven büyük bir oyuncu topluluğu var
trsro bireysel insan sayısı olarak daha avantajlı bir konumda tercihini gönlünce yapabilirsin

ben isro brontes / trsro knidos 2 resmi sürümde aktif şekilde oynuyorum 2 resmi sürüm içinde ekiplerimiz olduğu için oyunlar akıp gidiyor :)

Geri