• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad gamegami
silkroad phbot silkroad kılıçgame

Soru kervan için yardım

derbeder508

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
İSRO Brontes
oynadığım x serverde mal alım satımında herhangi bişey sormuyor fakat ışınlanmadan geçerken ışınlanmak istiyormusun diye soru soruyor ve mausla oraya tıkalamamı istiyor ekranın tam ortasında çıkıyor yeri değişmiyor nasıl çöze bilirim

oynadığım x serverde mal alım satımında herhangi bişey sormuyor fakat ışınlanmadan geçerken ışınlanmak istiyormusun diye soru soruyor ve mausla oraya tıkalamamı istiyor ekranın tam ortasında çıkıyor yeri değişmiyor nasıl çöze bilirim
oynadığın ***** sunucusu ile kaynaklıdır eski kervan sistemi zaten phbotun içerisinde entegre şekilde var.

yok herhangi bir sıkıntı yok otomatik kervan çekiyor saten ben sadece o ışınlanmada mausla tıklamamı istediği yeri bir eklentiyle tıklata bilirmiyim diye düşündüydüm ondan yardım istedim

yok herhangi bir sıkıntı yok otomatik kervan çekiyor saten ben sadece o ışınlanmada mausla tıklamamı istediği yeri bir eklentiyle tıklata bilirmiyim diye düşündüydüm ondan yardım istedim
phbotun haritası üzeriden ışınlanmalar v.s bulunuyor oradan sağ tıklayıp harita kısmında npc nin olduğu yere doğru oradan yapabilirsin

yok hayır ben anlatamadım heralde ph bot ışınlanıyor saten herhangi bir sıkıntı yok oyunda ekstra olark kervan varken ışınlanmaya çalıştığında ekstra bir pencere açılıyor ışınlanmak istiyormusun diye yes ve no yazıyor ekranın sabit orta kısmında ben bunu ph botla yese tıklatırmak istiyorum benim aradığım şey bir eklenti yani pulugin
şu şekilde resimle göstereyim

Ekli dosyalar

• resim_2024-03-29_182919126.png
    resim_2024-03-29_182919126.png
    251.4 KB · Görüntüleme: 9
yok hayır ben anlatamadım heralde ph bot ışınlanıyor saten herhangi bir sıkıntı yok oyunda ekstra olark kervan varken ışınlanmaya çalıştığında ekstra bir pencere açılıyor ışınlanmak istiyormusun diye yes ve no yazıyor ekranın sabit orta kısmında ben bunu ph botla yese tıklatırmak istiyorum benim aradığım şey bir eklenti yani pulugin
şu şekilde resimle göstereyim
Bunun için plugin yazılması gerekir bot bu tarz önlemler için bir şey yapmıyor.

Geri