silkroad origin mobile türkiye
silkroad origin mobile türkiye
  • Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad game silkroad phbot silkroad kopazar silkroad sromobile silkroad kilic

Kılıçgame Silk-JC Coin alımı hakk. (9 Görüntüleyen)

Elynora

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
ISRO Theia
Merhaba,

Başıma gelen, hatalı kod durumunu sizlerle de paylaşmak süreç hakkında bilgi vermek isterim.

9 Nisan Tarihinde @kilicgame üzerinden
2x 300 Silk
7x 300 JC
1x 700 JC e-pin olarak satın alım gerçekleştirdim.

İlgili Silk-Coin yüklemelerini 30 Nisan tarihinde yapmaya çalıştığımda 1 tane 300 JC coin de ekteki görseldeki gibi hata aldım.

Kılıçgame üzerinden talep oluşturduğum, 5 saat içinde dönüş sağlandı.
Kodu 2 defa kullanmış olabilir misiniz, kod zaten kullanılmış görünüyor diye dönüş sağlandı.

Şuanda kodun hangi tarihte kullanıldığına dair kendileri tarafından mailleşmelerin sürdüğü belirtildi.

3 Yıldır JC Coin tedariki ediliyoruz hiç sıkıntı yaşamadık diye bir yazışmada geçti, süreç nasıl sonuçlanacak bende merak ediyorum, buradan sizleri de bilgilendirmek isterim.

Bu süreçde JC Planet'e ticket attım aşağıdaki şekilde dönüş yaptılar.
JC Planet 'e ekran görüntüsünü ticket attım aşağıdaki şekilde cevapladılar.

Dear Member,

Thanks for your visiting Support Center.

The e-pin that you used is not issued by JC Planet.
"XXXXXXXXXXXXXXXX"
Please check your pin number again.

Thanks.

Ardından Kilicgame tarafından işlem kimliği ve işlem seri bilgilerine ait görseli JC Planet'e ticket attım aşağıdaki şekilde dönüş yaptılar.
Dear Member,

As we told you before, the e-pin that you used is not issued by JC Planet.
Please ask it the place you bought it from.

Thanks.

Öyle bir durum ki kod mu hatalı, kod mu kullanıldı, kod bir kaç kez mi satıldı, zor bir ihtimal de olsa kod çalındı mı falan nerden tutsan elinde patlıyor.

JC Planet kodu bizden almadınız, aldığınız yerle iletişime geçiniz denildi şuan 21 gündür @kilicgame tarafından ilk defa başıma gelen sürecin neticelendirilmesini bekliyorum. / Sizleri de bilgilendirmek istiyorum.

Ekli dosyalar

• Srolobby.png
    Srolobby.png
    16.3 KB · Görüntüleme: 3
Merhaba,

Başıma gelen, hatalı kod durumunu sizlerle de paylaşmak süreç hakkında bilgi vermek isterim.

9 Nisan Tarihinde @kilicgame üzerinden
2x 300 Silk
7x 300 JC
1x 700 JC e-pin olarak satın alım gerçekleştirdim.

İlgili Silk-Coin yüklemelerini 30 Nisan tarihinde yapmaya çalıştığımda 1 tane 300 JC coin de ekteki görseldeki gibi hata aldım.

Kılıçgame üzerinden talep oluşturduğum, 5 saat içinde dönüş sağlandı.
Kodu 2 defa kullanmış olabilir misiniz, kod zaten kullanılmış görünüyor diye dönüş sağlandı.

Şuanda kodun hangi tarihte kullanıldığına dair kendileri tarafından mailleşmelerin sürdüğü belirtildi.

3 Yıldır JC Coin tedariki ediliyoruz hiç sıkıntı yaşamadık diye bir yazışmada geçti, süreç nasıl sonuçlanacak bende merak ediyorum, buradan sizleri de bilgilendirmek isterim.

Bu süreçde JC Planet'e ticket attım aşağıdaki şekilde dönüş yaptılar.
JC Planet 'e ekran görüntüsünü ticket attım aşağıdaki şekilde cevapladılar.

Dear Member,

The e-pin that you used is not issued by JC Planet.
"XXXXXXXXXXXXXXXX"
Please check your pin number again.

Thanks.

Ardından Kilicgame tarafından işlem kimliği ve işlem seri bilgilerine ait görseli JC Planet'e ticket attım aşağıdaki şekilde dönüş yaptılar.
Dear Member,

As we told you before, the e-pin that you used is not issued by JC Planet.
Please ask it the place you bought it from.

Thanks.

Öyle bir durum ki kod mu hatalı, kod mu kullanıldı, kod bir kaç kez mi satıldı, zor bir ihtimal de olsa kod çalındı mı falan nerden tutsan elinde patlıyor.

JC Planet kodu bizden almadınız, aldığınız yerle iletişime geçiniz denildi şuan 21 gündür @kilicgame tarafından ilk defa başıma gelen sürecin neticelendirilmesini bekliyorum. / Sizleri de bilgilendirmek istiyorum.
@kilicgame

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri