silkroad origin mobile türkiye
silkroad origin mobile türkiye
  • Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad game silkroad phbot silkroad kopazar silkroad sromobile

Managerin Karakterleri Başlatmaması (2 Görüntüleyen)

krslmrt

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
MANAGERDEN YAKLASIK 30 KARAKTERE BAŞLAT DİYORUM GÖREV YÖNETİCİSİNDE HEPSİ BİR ANDA AÇILIYOR BOTLARIN FAKAT OYUNA GİRİŞ YAPIYOR GİRDİ GİBİ HİÇBİR İBARE GELMİYOR. YENİ FORMAT ATTIRDIM ESKİ DOSYALARI KOPYALADIM BURAYA ATTIM BUNUNLA ALAKASI OLABİLİR Mİ. FORMATTAN ÖNCE HEPSİ SIRAYLA DENERDİ PC DE KASMA DONMA OLMAZDI ŞUAN OYUNA GİRMEK İÇİN SIRAYA BİLE GİRMİYOR HİÇBİR TEPKİ YOK TR SRODAKİ PRELİ CHARLARIM BİLE GİRMİYOR. FORMATTAN ÖNCE 11 HOME KULLANIYORDUM ŞİMDİ 11 PRO KULLANIYORUM. BU KONU HAKKINDA YARDIM BEKLİYORUM.

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (4).webp
    Ekran Görüntüsü (4).webp
    29 KB · Görüntüleme: 5
MANAGERDEN YAKLASIK 30 KARAKTERE BAŞLAT DİYORUM GÖREV YÖNETİCİSİNDE HEPSİ BİR ANDA AÇILIYOR BOTLARIN FAKAT OYUNA GİRİŞ YAPIYOR GİRDİ GİBİ HİÇBİR İBARE GELMİYOR. YENİ FORMAT ATTIRDIM ESKİ DOSYALARI KOPYALADIM BURAYA ATTIM BUNUNLA ALAKASI OLABİLİR Mİ. FORMATTAN ÖNCE HEPSİ SIRAYLA DENERDİ PC DE KASMA DONMA OLMAZDI ŞUAN OYUNA GİRMEK İÇİN SIRAYA BİLE GİRMİYOR HİÇBİR TEPKİ YOK TR SRODAKİ PRELİ CHARLARIM BİLE GİRMİYOR. FORMATTAN ÖNCE 11 HOME KULLANIYORDUM ŞİMDİ 11 PRO KULLANIYORUM. BU KONU HAKKINDA YARDIM BEKLİYORUM.
manager > ayarlar > seçenekler kısmındaki ms değerlerini böyle ayarla
ardından tüm botlarını kapatıp tekrar aç düzelecektir

mqt4llr.png

AYNI DEGİŞEN BİRŞEY OLMUYOR KAYIT BÖLÜMÜ BU ŞEKİLDE

Ekli dosyalar

• Ekran Görüntüsü (6).webp
    Ekran Görüntüsü (6).webp
    96.7 KB · Görüntüleme: 5
HEP BU ŞEKİLDE AÇIYORDUM AYLARDIR HERHANGİ BİR SORUN OLMUYORDU LİMİT ÜSTÜ DERKEN REİS NERDE LİMİT VAR Kİ
tek bir karaktere start verdim sıraya giriyor karakter 2 dk sonra tekrar dc veriyor yeniden denemeye başlıyor

HEP BU ŞEKİLDE AÇIYORDUM AYLARDIR HERHANGİ BİR SORUN OLMUYORDU LİMİT ÜSTÜ DERKEN REİS NERDE LİMİT VAR Kİ
tek bir karaktere start verdim sıraya giriyor karakter 2 dk sonra tekrar dc veriyor yeniden denemeye başlıyor
İSRO/TRSRO için her sunucuda 50 limit mevcut fazlasını açmaya çalışırsan açmaz limit kadar çar açmayı dene...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri