• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad gamegami
silkroad phbot silkroad kılıçgame

Merhabalar Herkese.

tefoleyo

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
JSRO 長安
Arkadaşlar merhaba. Trsro ilk çıktığı zaman başlamıştım. Fakat 1 yıldır oynamadığım 72 level INT Sword karakterim var.
+11 8 Dg Moon Sword
+5 8 Dg Moon Shield
+5 7 Dg Sun Necklace
+5 7 Dg Sun Earring

Kalanlar çöp denebilecek sadece slot doldurmak için aldığım itemler. Şimdi sizden tavsiye istiyorum sayın abiler ve kardeşlerim.
Bu hesapla tekrar mı başlamalıyım? Yoksa sıfırdan (Gönlümden Geçen) bir STR Bow mu kasmalıyım?

Dipnot:Silk Marketine çok hakim olmadığım için soruyorum arkadaşlar, silk ile hesabı komple sıfırlama gibi bir durum var mı ? Skiller, statlar ve sınıf anlamında. Eğer öyle bir şey var ise onu da yapabilirim. Çünkü geçen Youtube'da bir kanalda Bow gördüm ve çok hoşuma gitti.

Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürlerimi sunar, iyi günler dilerim.

Arkadaşlar merhaba. Trsro ilk çıktığı zaman başlamıştım. Fakat 1 yıldır oynamadığım 72 level INT Sword karakterim var.
+11 8 Dg Moon Sword
+5 8 Dg Moon Shield
+5 7 Dg Sun Necklace
+5 7 Dg Sun Earring

Kalanlar çöp denebilecek sadece slot doldurmak için aldığım itemler. Şimdi sizden tavsiye istiyorum sayın abiler ve kardeşlerim.
Bu hesapla tekrar mı başlamalıyım? Yoksa sıfırdan (Gönlümden Geçen) bir STR Bow mu kasmalıyım?

Dipnot:Silk Marketine çok hakim olmadığım için soruyorum arkadaşlar, silk ile hesabı komple sıfırlama gibi bir durum var mı ? Skiller, statlar ve sınıf anlamında. Eğer öyle bir şey var ise onu da yapabilirim. Çünkü geçen Youtube'da bir kanalda Bow gördüm ve çok hoşuma gitti.

Değerli yorumlarınız için şimdiden teşekkürlerimi sunar, iyi günler dilerim.
Merhabalar
Bahsettiğin karakterinide kasmaya devam edebilirsin kötü bir build değil oyundan nasıl keyif alacağına kalmış ancak oyuna avrupa ırkı geldiği için insanlar genelde avrupa karakter kasıyorlar partide yer bulabilmek kale savaşı gibi etkinliklerde yer alabilmek için.
Ayrıca skill ve statlarını sıfırlayabilirsin f10da ilgili itemler mevcut.

Geri