silkroad origin mobile türkiye
silkroad origin mobile türkiye right
  • Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad game silkroad phbot silkroad sromobile silkroad kilic

oyundan ek gelir elde etme

Emilio

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Selamlar herkese iyi oyunlar iyi bayramlar.Çeşitli sro svlerinde oynadım oyun tecrübem geçmişe göre şuan daha az unuttuklarımız var.Sizlere sorun hangi server da zamanımı geçirip bir şeyler yaparsam gold veya item satarak para kazanma şansım olur ? Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.

Selamlar herkese iyi oyunlar iyi bayramlar.Çeşitli sro svlerinde oynadım oyun tecrübem geçmişe göre şuan daha az unuttuklarımız var.Sizlere sorun hangi server da zamanımı geçirip bir şeyler yaparsam gold veya item satarak para kazanma şansım olur ? Tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.
Selamlar

Resmi sunucularda bir çok dungeon para edecek drop düşürmeni sağlayacak mekaniğe sahip bunlara normal slot moblarıda dahil eğer resmi sunucuları tercih edersen hem oynadığın oyundan keyif alırsın hemde ne yaparsan satabileceğin hazır bir kitle mevcut

Merhabalar eğer iSro düşünürsen isroda herhangi bir serverde Job item ve Job setler yapıp gold ile satarak gold elde edip daha sonra ucuza alıp üzerine kâr bırakıp satarak goldunu katlayıp onuda TL ile satarak ek gelir kazanabilirsin.

Job setin yanı sıra Gold Party'ler kasıp onları satabilirsin veya Gold Party'ler ile gold kasarak satış yapabilirsin.
20 & 50 & 80 Job Setler ara geçiş Job setleri itemleri olduğu için genellikle playerlerin çoğunluğundan yoğun talep görür.
Ayrıca Forgotten World'den Faded Bead kasarak gold kasabilirsin. Ayrıca 91-100 101-110 Dungeonlarından STR INT Fellow Petlerin buffları düşmekte. Bunlarda yine aynı şekilde sürekli talep edilen ürünlerdir.

Geri