Sol Reklam
Sağ Reklam
  • Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad gamegami
silkroad phbot silkroad origin mobile türkiye
silkroad kılıçgame

Soru PH BOTTA LUREYİ ÇİZİP KAYDEDEMEME SORUNU

bellammy07

Onursal Üye
Onursal Üye
Arkadaşlar Ph Botta Lure çizip farklı kaydet yapıyorum.

Örneğin D ye yada c de herhangi bir yer seçtim diyelim oraya farklı kaydet yapıyorum. Sonra Lureyi göstermem için o klasöre tıkladığımda öyle bir lure göremiyorum. Fakat bottan ayrı kendim D ye yada C ye girdiğimde Çizdiğim lure dosyası görülüyor ama ben bottan Lure ayarlarından KOMUT göster tickini işaretleyip o LURE komutu göremiyorum.
İlk kez başıma geldi de sorunun çözümü varmıdır

Arkadaşlar Ph Botta Lure çizip farklı kaydet yapıyorum.

Örneğin D ye yada c de herhangi bir yer seçtim diyelim oraya farklı kaydet yapıyorum. Sonra Lureyi göstermem için o klasöre tıkladığımda öyle bir lure göremiyorum. Fakat bottan ayrı kendim D ye yada C ye girdiğimde Çizdiğim lure dosyası görülüyor ama ben bottan Lure ayarlarından KOMUT göster tickini işaretleyip o LURE komutu göremiyorum.
İlk kez başıma geldi de sorunun çözümü varmıdır

Kaydettiğin lurenin uzantısının .txt olduğuna emin ol. .txt uzantılı kaydetmediysen göremezsin.

Kaydettiğin lurenin uzantısının .txt olduğuna emin ol. .txt uzantılı kaydetmediysen göremezsin.
Saol varol baskanım
Art arda mesaj atıldığı için bir üst mesajınız ile bu mesajınız birleştirildi:

Maalesef aynı şekilde dediğin uzantıda kaydetmeme rağmen botun dosyasına farklı kaydediyorum. Fakat yine çizdiğim lure görünmüyor

Son düzenleme:
Saol varol baskanım
Art arda mesaj atıldığı için bir üst mesajınız ile bu mesajınız birleştirildi:

Maalesef aynı şekilde dediğin uzantıda kaydetmeme rağmen botun dosyasına farklı kaydediyorum. Fakat yine çizdiğim lure görünmüyor
.txt olarak kaydetmiyorsundur muhtemelen. :D ismini .txt olarak yapmadığına emin ol. Dosya formatının .txt olduğuna emin ol lütfen.

Geri