• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad gamegami
silkroad phbot silkroad kılıçgame

Soru phbot 1den fazla botta client açılamıyor?

seref89

Daimi Üye
Daimi Üye
Server
İSRO Arges
Son güncellemeye kadar bir problem yoktu. Hatta bir kaç char.a aynı anda bakabiliyordum. Ancak şimdi 2nci clienti açmak istediğimde already executing hatası veriyor ve client göster, kapat, gizle butonlarını kapatıyor. Nedir bu yaşadığım şey?

pc kapat fişi falan çek 5dk bekle düzelir bana da oluyor bu aralar 3-5günde bir çıkıyor bu reset atıncada düzelmesi lazım ama bende düzelmiyor :)

discordda bununla ilgili dll var onu indirip dene istersen

discord kullanmıyorum. Başka bir alternatifi var mı ki? Bir de sitesi haricinde dll kullanmak ne kadar doğru olur bilemedim, çok anladığım işler değil.

phbotun sahibini paylaştığı dll botu kullandığına göre çok sorun olduğunu düşünmüyorum @Burak Yoğun forum sahibinden isteyebilirsin dll dosyasını o yardımcı olur

anladım. discord.a hakim olmadığım için bilemedim. Aynen bakalım @Burak Yoğun nasıl yardımcı olabilecek. yoksa illa discord edinicez. Senin ilgin için de ayrıca teşekkürler.

anladım. discord.a hakim olmadığım için bilemedim. Aynen bakalım @Burak Yoğun nasıl yardımcı olabilecek. yoksa illa discord edinicez. Senin ilgin için de ayrıca teşekkürler.
Selamlar

Botun beta sürümünde ilgili .dll mevcut buradan indirebilirsiniz

Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

Evet paylaştığın link ile çözülmüştü problemim. Normal güncellemeyi de sabah yayınlamışlar. Temiz 3 client açık şu an.

Geri