• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad gamegami
silkroad phbot silkroad kılıçgame

phbot bağlantı uzak sunucu tarafından kapatıldı tekrar deneniyor sorunu

hakan44

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
İSRO Theia
isroda son dönemlerde 1 pt car falan acınca fazla denemeden dolayı olsa gerek ıp ban atıyor ve 24 saat glb girilmiyor oyuna.Ph botta şöyle bir ayar mümkünmü acaba kuyruk sırasına girdiği zaman bir sonraki carı kuyruğa alana kadar denetmek gibi hepsini bir başlatmayacak tek tek kuyruğa aldıkça diğer çarı başlatacak bir ayar. belli adet carı başlatma var ama oyuna girinceye kadar sadece onları deniyor buda çarların girmesini çok uzatıyor.

AYNI SORUNU BENDE YAŞIYORUM YA.
sorunu cozen bılen duyan varsa sevınırım arkadaslar

bılgı kıymetlı evet ama su sorunu cozmemızde sızden rıca edıyoruz artık
phbot ustatlarından

Son düzenleme:
isroda son dönemlerde 1 pt car falan acınca fazla denemeden dolayı olsa gerek ıp ban atıyor ve 24 saat glb girilmiyor oyuna.Ph botta şöyle bir ayar mümkünmü acaba kuyruk sırasına girdiği zaman bir sonraki carı kuyruğa alana kadar denetmek gibi hepsini bir başlatmayacak tek tek kuyruğa aldıkça diğer çarı başlatacak bir ayar. belli adet carı başlatma var ama oyuna girinceye kadar sadece onları deniyor buda çarların girmesini çok uzatıyor.
Eğer logincontroller eklentisi kullanmıyorsanız yapar, o eklentiyi kullanan bile ip ban yemeye başladı eklentinin sahibi tarafından güncellemesi gerekiyor

Burak hocam tr sroda bir sorunum var tr konuları kapalı olduğu için buradan sormamın bi mahsuru yok umarım. start gelmiyor ev internetimde ,telefonu bağlayınca geliyor. internet sağlayıcısı ile görüştüm güvenli neti kaldırttım ama aynı

Tamam şu an 2 çar deneyerek gitmek stabil gibi görünüyor , gece 3 gibi koymuştum 2 çar girmiş 2 Side sıraya girmiş ,bakalım ne olcak akşama , yalnız çarların iron vipleri vardı yeni yapmıştım silinmiş vip siz olduğu için inş oyun atmaz .

Tamam şu an 2 çar deneyerek gitmek stabil gibi görünüyor , gece 3 gibi koymuştum 2 çar girmiş 2 Side sıraya girmiş ,bakalım ne olcak akşama , yalnız çarların iron vipleri vardı yeni yapmıştım silinmiş vip siz olduğu için inş oyun atmaz .
Kanka ben bu sorunu BOI lere gırerken yasıyorum.
110luk ana karakterler boı donuyor
daha sonra kucuk 71 lık ler gırıyor boı ye tam bu esnada 1 tanesının baglantısı kesılıyor boı yaparken ve sureklı orda takılı kalıyor

Oyuna gireyimde boi ne bilmiyorum daha :)
Art arda mesaj atıldığı için bir üst mesajınız ile bu mesajınız birleştirildi:

Arkadaşlar anladımki silver vip olmadan oyun oynanmıyor dün bütün çarların bir kısmını oyuna uzun deneme sonrası bot soktu ,lakin sabah kalktığımda DC yemişlerdi , sonra bakım oldu ve sw boştu 2 vip 6 tane iron vip çarı oyuna soktum ,lakin 400-500 dk bir kasılmanın sonunda 6 çarı oyundan attı eğer partiniz yada fazla çarınız varsa silver vip olmadan kesintisiz oyunda kalmanın imkanı yok mlsf .Tek ana çarımı vipleyip solo olarak devam edeceğim . Birde ıp ban yapma olayı var oda başlı başına bir sorun vipsiz çarları sokmaya çalışırken birde ıp ban yerseniz 5-6 saatte öyle gidiyor. Yani 8li bir partiniz varsa stabil çalıştırmak imkansız artık aylık 5-6bin TL harcamadan .

Son düzenleme:
Oyuna gireyimde boi ne bilmiyorum daha :)
Art arda mesaj atıldığı için bir üst mesajınız ile bu mesajınız birleştirildi:

Arkadaşlar anladımki silver vip olmadan oyun oynanmıyor dün bütün çarların bir kısmını oyuna uzun deneme sonrası bot soktu ,lakin sabah kalktığımda DC yemişlerdi , sonra bakım oldu ve sw boştu 2 vip 6 tane iron vip çarı oyuna soktum ,lakin 400-500 dk bir kasılmanın sonunda 6 çarı oyundan attı eğer partiniz yada fazla çarınız varsa silver vip olmadan kesintisiz oyunda kalmanın imkanı yok mlsf .Tek ana çarımı vipleyip solo olarak devam edeceğim . Birde ıp ban yapma olayı var oda başlı başına bir sorun vipsiz çarları sokmaya çalışırken birde ıp ban yerseniz 5-6 saatte öyle gidiyor. Yani 8li bir partiniz varsa stabil çalıştırmak imkansız artık aylık 5-6bin TL harcamadan .
BENCE bu sorun hala devam edıyor. ve cozumu su ana kadar bulan yok

Hocam Amaç oyunda biraz aşırı botları engellemekle beraber en aşagı silver vip yaptırmak ,esasında şunu anladım silverde DC yiyor vipsiz olanda , arada bir resetliyor oyun böyle sistemi ,silver giriyor ama diğerleri trafik kalıyor ve kasılmak imkansız oluyor böylelikle , sağlam internetin faydası olur dediler ama alakası yok ping 6-8 Max olan ve 100 mps fiber internetim var her dk aynı hızı veriyor ufak dalagalanmala olsada . Ama değişen bişey yok.

Bu sorunu halen bende yaşıyorum, Erebus ve Nyx ismindeyken server böyle problemler olmuyordu sanırım fixlediler. Şu an Brontes'e girmek ölüm gibi illa vip almamızı istiyor sanırım sistem, bunu aşmanın yeni bir yolu var mı?

Bu sorunu halen bende yaşıyorum, Erebus ve Nyx ismindeyken server böyle problemler olmuyordu sanırım fixlediler. Şu an Brontes'e girmek ölüm gibi illa vip almamızı istiyor sanırım sistem, bunu aşmanın yeni bir yolu var mı?
VIP almadan dilediğin iSRO sunucusuna girmek mümkün biraz beklersin fakat girersin sadece ayarlarını doğru yapman ve doğru eklentiyi kullanman gerekiyor
IP ban yerine account ban yemesi için logincontrol kullanmalısın

Manager'daki her karakter için bu alanı böyle ayarlaman gerekiyor

1momj3n.png

Daha sonra manager > ayarlar > seçenekler kısmındaki süreler de böyle olmalı

ift7lrl.png

Son olarak phBot.ini içerisindeki ReconnectDelay kısmındaki süreyi görseldeki gibi ayarlamak işini görecektir.

h6kwo42.png

VIP almadan dilediğin iSRO sunucusuna girmek mümkün biraz beklersin fakat girersin sadece ayarlarını doğru yapman ve doğru eklentiyi kullanman gerekiyor
IP ban yerine account ban yemesi için logincontrol kullanmalısın

Sadece eskisi gibi sıraya kendisi girse sorun çözülecek aslında beklemeye okeyim lakin ban attığı için sürekli modem resetlemekle sorun çözülmüyor, örneğin 1 parti giriyor stall çarı tam denemeye başladığında tak diye bağlantı kopuyor.

Plugin'i eklemek yeterli midir ekstra bir ayar yapmama gerek var mı? Manager'deki ayarları daha önce dc üzerinden ilettiğinde not almıştım zaten.

Sadece eskisi gibi sıraya kendisi girse sorun çözülecek aslında beklemeye okeyim lakin ban attığı için sürekli modem resetlemekle sorun çözülmüyor, örneğin 1 parti giriyor stall çarı tam denemeye başladığında tak diye bağlantı kopuyor.

Plugin'i eklemek yeterli midir ekstra bir ayar yapmama gerek var mı? Manager'deki ayarları daha önce dc üzerinden ilettiğinde not almıştım zaten.
Eklentiyi kullanırsan bu ayarlar ile rahatça girebilirsin

Geri