Reklam
Sağ Reklam
  • Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad gamegami
silkroad phbot silkroad gpazar silkroad kılıçgame

Burak Yoğun

Administrator
Kurucu
Server
İSRO Brontes
gg_90c13601025317804c.png

Merhaba Srolobby Ailesi

Bugün sizlere phbotta otomatik boi yapmanızı sağlayacak battle of infinity eklentisini paylaşacağım.

Öncelikle boi eklentisini ''
Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.
'' indiriyoruz.

Ardından botun Plugins isimli klasörüne atıyoruz.

plugin.png

Daha sonra botun sol menüsünde Eklentiler kısmına gidiyoruz ardından Yeniden yükle seçeneğine tıklayıp yüklediğimiz pluginin aktif olmasını sağlıyoruz.

boi.png

Eklenti yüklendikten sonra görseldeki gibi bir arayüze sahip şekilde gelecektir.

boi2.png

Eklenti arayüzü oldukça basit ve anlaşılır şekilde yaptırmak istediğiniz boi seviyesini ve maskesini seçip arena manager npsi önünde startlamanız yeterlidir.

Başka bir konuda görüşmek üzere.​

Buradaki plugin olduğunu sanmıyorum çünkü buradaki plugin bende de var. Umarım anlatabilmişimdir.

Merhaba. Solo boi'de bende böyle bir hata veriyor ?

1.png

Burak hocam merhaba bu boi arena vs gb çarlarına oto yaptırabileceğimiz herşeyi ücreti ile ayarlayabilecek biri var mıdır biliyor musunuz eğer varsa yardımcı olur musunuz yiğitsenliol#7552 buradan ulaşabilir misiniz

Merhaba
Phbot'uda plugin klasörü yüklü olduğu halde yeniden yükle butonuna basıyorum ama .py dosyası gözüküyor phbotta ama ilgili dosyayı ilgili konuma attım. bu konuda yardım edebilir misniz?

eklendi phbotta isro seçersem yükleniyor trsro seçersem yüklenmiyor.

Çalışan pluginleri ve güncel olanları bir arada toplasak nasıl olur Burak bey?

@Burak Yoğun Arena 'ya kendim girmeye çalışıoyrum Server Knidos 83 lvl olmama rağmen giriş yapamıyorum bu konuda bilgin varmı?

Aldığım hata da resim link:
Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

Geri