• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad gamegami
silkroad phbot silkroad kılıçgame

Phbot Gateway: Geçersiz kullanıdı adı/şifre

Elynora

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
İSRO Theia
Merhaba,
Manager'dan phbot açılıyor, 7Char sıraya girmek için deniyor, bir tanesi aşağıdaki gibi hata veriyor. Aynı id/pw ile JC Planet hesabına giriş yapabiliyorum hatalı değil aslında arada bir bazı hesaplarda böyle bir hata alıyorum. Fark edip kapatmazsam Bu şekilde bir kaç deneme sonrası IP ban diyorum. Bu hatayı aldıklarım ertesi gün falan denediğim de girmeye çalışıyor.

Sebebi ne olabilir internette bir şey bulamadım. Yardımlarınızı rica ediyorum.

[13:46:17] Sunucu kapasitesi [Theia] [Dolu]
[13:46:18] Giriş: Giriş bilgileri gönderiliyor
[13:46:19] Gateway: Geçersiz kullanıdı adı/şifre

Phbot: 31.2.6
Manager: 3.0.5 (Managerdan 1kere başlat diyip, phbot dan tekrar denettiriyorum.)

Merhabalar

Bunun sebebi oyun filesi kaynaklı eğer çar bilgilerin %100 doğru bile olsa relog yapmadan önce açık olan karakterin hesabında bu hesapta karakter yok, c10 vb bir çok hata veriyor bu tamamen o an gatewayserver ve agentserverdeki veri trafiği ile ilgili bir durum çözümü maalesef oyun şirketi düzeltene kadar yok

çoklu çar girişinde sürekli deneme olduğu için bazı hesaplar 24saat blok yiyor muhtemelen o çarın 24saat ban yemiştir oyunun sitesine girip onaylayabilirsin bu durumu önceden bununla ilgili bir ayar vardı managerda account ban yiyince tekrar denemiyor ip ban yedirtmiyordu ama şuan çalışmıyor maleseff

Geri