Sol Reklam
Sağ Reklam
  • Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad gamegami
silkroad phbot silkroad gpazar silkroad kılıçgame

phBot Sürüm Hatası

AnatoliaBoy

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
TRSRO Milet
Merhaba,

Bot üzerinden Cleant başlat dediğimde ışınlanma ekranında kalıyor ve şehir yüklenmiyor dc veriyor bir süre sonra bu hata sürekli oluyor.
Botta sorun var diye yeniden yükledim 18.4 sürümünü ardından mananger üzerinden start verdiğimde bot başlamıyor görev yönetiçisini açıp baktığımda bot 95 te kalmış görünüyor.
Botun bir kopyası olduğu için eski Ph.clenti attım içine yine ışınlanma sorunu devam etmekte konu ile alakalı bilgisi olan yardımcı olabilecek olan varsa ulaşabilirmi lüten.
@Burak Yoğun

Merhaba,

Bot üzerinden Cleant başlat dediğimde ışınlanma ekranında kalıyor ve şehir yüklenmiyor dc veriyor bir süre sonra bu hata sürekli oluyor.
Botta sorun var diye yeniden yükledim 18.4 sürümünü ardından mananger üzerinden start verdiğimde bot başlamıyor görev yönetiçisini açıp baktığımda bot 95 te kalmış görünüyor.
Botun bir kopyası olduğu için eski Ph.clenti attım içine yine ışınlanma sorunu devam etmekte konu ile alakalı bilgisi olan yardımcı olabilecek olan varsa ulaşabilirmi lüten.
@Burak Yoğun
Merhaba bot ve manager sürümüzü net şekilde yazar mısınız?

BOT . 18.4 - MANANGER 3.0.0
Sebep burada eğer botun stable sürümünü kullanmaya devam etmek istiyorsanız manager 2.5.6 kullanmak zorundasınız
Eğer manageri 3.0.0 olarak kullanmak istiyorsanız botun testing 31.0.8 sürümüne geçmeniz lazım hangisini kullanacağınıza karar verip ona göre sürümlerinizi değiştirin

Dediğinizi yaptım. BotV31.0.8 Mananger v3.0.0 olarak değiştirdim bu seferde

Socket address not available error hatası veriyor

Ekli dosyalar

• asd.jpg
    asd.jpg
    18.9 KB · Görüntüleme: 3
Dediğinizi yaptım. BotV31.0.8 Mananger v3.0.0 olarak değiştirdim bu seferde

Socket address not available error hatası veriyor
phbot.ini veya yapılandırma ayarı olarak görünen dosyayı açıp BindIP kısmını none yazıp kayıt edin sorununuz çözülecektir.

Ekran_goruntusu_2025-04-28_104243.png

Şuanda bir aydınlanma geldi. Teşekkür ediyorum sorunu çözdük el birliği ile :) Allah razı olsun

Geri