Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.

Konuyu neden phbot hatalar bölümüne açmaya çalışmıyorsunuzda direk phbot kategorisine açmayı deniyorsunuz?Arkadaşlar kolay gelsin. İsro oynuyorum ve geçen gün xAcademy plugini indirdim, fakat amacım otomatik çhar açılsın ve oyuna baglansın bugun fark ettimki çhar açmıyor ve karakter açmak için limit yok diyen bi bildirim mesajı veriyor konu hakkında bilgiis olan ve bu plugini şuan sorunsuz kullanan bi oyuncu varsa nerede hata yaptıgımı söylerse çok sevirim. Teşekkürler kolay gelsin
Konuyu taşıdım sıkıntı yokbunu şahsen düşünmedim bir dakika güncelliyorum
Vardır illa ki çok detaylı kullanabilen fakat bu normal kullanıcının işine yarayan bir eklenti değil biraz daha üst seviye prosefyoneller için o yüzden bilen olsa da çok yardımcı olayım işini göreyim diye düşünmez@Burak Yoğun konu hakkında bilgisi olan bi arkadaşımız var mıdır ?
Aslında benim burada yapılan işlemlerin codename lerini görmek istiyorum, sadece nasıl aktif edeceğimi bilmiyorum. Ve panel üstün de nereye yazmam gerek genel bi anlatsa muhtemelen işimi görür şunu şuraya diye ama yazan olmazsada kendim bulacağım. Asla pes etmeVardır illa ki çok detaylı kullanabilen fakat bu normal kullanıcının işine yarayan bir eklenti değil biraz daha üst seviye prosefyoneller için o yüzden bilen olsa da çok yardımcı olayım işini göreyim diye düşünmez
Aslında benim burada yapılan işlemlerin codename lerini görmek istiyorum, sadece nasıl aktif edeceğimi bilmiyorum. Ve panel üstün de nereye yazmam gerek genel bi anlatsa muhtemelen işimi görür şunu şuraya diye ama yazan olmazsada kendim bulacağım. Asla pes etme![]()
Aha o üst seviye profesyonel ben oluyorum galiba hemen sizi şaşırtayım ve yardımcı olayım (ANLATTIKLARIMDAN ANLAMICAKSIN AMA OLSUN .D)Vardır illa ki çok detaylı kullanabilen fakat bu normal kullanıcının işine yarayan bir eklenti değil biraz daha üst seviye prosefyoneller için o yüzden bilen olsa da çok yardımcı olayım işini göreyim diye düşünmez